Oglas
· · Komentari: 0
ZLATNI TRENUTAK

KUM DEJVID BEKAM SIJA pored tate Teda i neveste, milionerke Hilari, na intimnom venčanju (FOTO)

DEJVID Bekam se osmehuje na novoj slici sa intimnog venčanja svog tate sa advokaticom, milionerkom Hilari Meredit.

1639474185_profimedia-0645030298.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bivši kapiten Engleske, koji je bio kum tog dana, izgledao je sjajno u crnom odelu sa belim cvetom na reveru.

Stajao je pored neveste Hilari (62), koja je nosila elegantnu satensku venčanicu i beli sako, dok se tati Tedu pridružila Hilarina ćerka deveruše Šarlot u tamnoplavoj haljini.

Mladoženja Ted, 73, nije mogao da sakrije sreću i sve vreme je imao širok osmeh na licu.

Porodica na okupu

Bivša zvezda Engleske i Mančester Junajteda Dejvid (46), supruga Viktorija (47) i troje njihove dece bili su na intimnom venčanju.

Stigli su u floti zamračenih vozila nešto pre 15 časova u istorijski Templ, deo pravnog okruga u centralnom Londonu.

Izvor je rekao: „Bila je to veoma mala privatna zabava sa samo šačicom bliske porodice i prijatelja, uključujući Dejvida, Viktoriju i troje dece.

„Dejvid je bio kum i radio je sve uobičajene stvari koje kum radi poput držanja prstenova, a takođe je trebalo da održi govor."

„Ted ima 70, a Hilari 60. Bilo je to drugo venčanje za oboje, tako da nisu hteli da prave galamu, ali je cela porodica bila oduševljena što je bila tamo.“

Dejvidova sestra Luiz (49) i njen partner Kevin Brigs (48) stigli su prvi, malo pre Viktorije (47), sina Romea (19) i njegove devojke Mije Regan (19).

"Prava ljubav"

Dva sata pre venčanja, Mia je na Instagramu objavila fotografiju Romea i nje u automobilu sa natpisom „prava ljubav“, koju je Romeo ponovo objavio.

Pročitajte još: OVAKO IZGLEDA SESTRA JOVANE JEREMIĆ: Veseljak i plavuša kao i poznata voditeljka (FOTO)

Dejvid se pojavio sa ocem nekoliko minuta kasnije.

Dejvidova i Viktorijina ćerka Harper (10) i najmlađi sin Kruz (16) takođe su bili tamo, dok je najstariji Bruklin (22) najverovatnije ostao u SAD-u.

Hilari je upoznala Teda 2019. kroz njihov dobrotvorni rad za vojne veterane. Uselili su se u kuću u Češiru i najavili veridbu u martu 2020. kada je zaključavanje počelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShowOboz (@showoboz)

Ted se razveo od Dejvidove mame Sandre 2002. nakon 33 godine braka. Ted je kasnije o tome govorio u autobiografiji koja je izazvala razdor između njega i Dejvida. Pomirenje oca i sina se dogodilo nakon što je Ted doživeo srčani udar 2007.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas