· · Коментари: 0

Кум Јелене Карлеуше и Душка Тошића одабрао страну? Фотографија говори више од речи

Кум Јелене Карлеуше и Душка Тошића, по свему судећи, стао је на страну фудбалера

1674058781_526ba98c89c988b50da80986acff50dcbc50861a.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Јелена Карлеуша је средином године у јавном саопштењу открила да се разводи од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића.

‒ Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо брак после 14 година. Нажалост, он себе више не види као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду ‒ нагласила је на почетку саопштења, које је објавила првих дана јула.

Међутим, Јелена Карлеуша у једном недавном интервју открила да до развода још увек није дошло, након чега се огласио и Душков адвокат који за Јелену није имао лепе речи.

Прочитајте још: Позната глумица на премијери филма показала своју витку линију: Ево у чему је ТАЈНА ИЗГЛЕДА Катарије Радивојевић (ФОТО)

- Душко Тошић договор везан за развод брака поштује, док Јелена својим последњим иступима у јавности крши постигнити договор и удаљава нас од мирног и споразумног решења ситуације. Апелујемо на Јелену Карлеушу да се, ради мирног решења, убудуће уздржи од јавног оглашавања о Душку Тошићу, разводу брака, о породичним стварима и истичемо да ћемо се сваки наредни пут кад то учини, јавно огласити, рекао је фудбалеров адвокат.

Међутим,  један човек је изгледа јавно стао на Душкову страну.

Миленко Андрић, кум Јелене Карлеуше и Душка Тошића јуче је објавио фотографију са бившим фудбалером и тако показао да му је велика подршка у овим тешким тренуцима.

Душка и Миленка спојио је фудбал, а колико су блиски говори и то што је Тошић баш њега изабрао да му буде кум на венчању са Јеленом.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Душко Тошић

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.