Oglas
· · Komentari: 0

Kum Jelene Karleuše i Duška Tošića odabrao stranu? Fotografija govori više od reči

Kum Jelene Karleuše i Duška Tošića, po svemu sudeći, stao je na stranu fudbalera

1674058781_526ba98c89c988b50da80986acff50dcbc50861a.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Jelena Karleuša je sredinom godine u javnom saopštenju otkrila da se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera, fudbalera Duška Tošića.

‒ Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, on sebe više ne vidi kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu ‒ naglasila je na početku saopštenja, koje je objavila prvih dana jula.

Međutim, Jelena Karleuša u jednom nedavnom intervju otkrila da do razvoda još uvek nije došlo, nakon čega se oglasio i Duškov advokat koji za Jelenu nije imao lepe reči.

Pročitajte još: Poznata glumica na premijeri filma pokazala svoju vitku liniju: Evo u čemu je TAJNA IZGLEDA Katarije Radivojević (FOTO)

- Duško Tošić dogovor vezan za razvod braka poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti, rekao je fudbalerov advokat.

Međutim,  jedan čovek je izgleda javno stao na Duškovu stranu.

Milenko Andrić, kum Jelene Karleuše i Duška Tošića juče je objavio fotografiju sa bivšim fudbalerom i tako pokazao da mu je velika podrška u ovim teškim trenucima.

Duška i Milenka spojio je fudbal, a koliko su bliski govori i to što je Tošić baš njega izabrao da mu bude kum na venčanju sa Jelenom.

Foto: Instagram/ printscreen/ Duško Tošić

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas