Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛАЗАР РИСТОВСКИ СЕ НЕ РАЗДВАЈА ОД АНИЦЕ: Откако су објавили своју љубавну везу постали су НЕРАЗДВОЈНИ И У ЈАВНОСТИ (ФОТО)

Откако су објавили своју љубавну везу, глумац Лазар Ристовски (71) и његова 39 година млађа изабраница, Аница Лазић, постали су нераздвојни и у јавности, па тако су јуче заједно посетили Архив Војводине, а њихове фотографије освануле су на друштвеним мрежама.

1699600077_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Аница и Лазар су били у Новом Саду, а носили су крем и сиве одевне комаде са фармеркама.

Ниједног тренутка нису скидали осмех с лица и нису се одвајали једно од другог, па се да закључити да им је и те како било лепо.

Аница је недавно покренула приче да су се Лазар и она верили, јер је поделила фотографију на којој је прстен на њеној руци у првом плану, а исти носи на домалом прсту.

Она је мало пре тога на друштвеним мрежама поделила две поруке у којима се, по свему судећи, пронашла, па је пожелела да их сви виде.

"Честитке на храбрости што следите своје срце! То не може бити погрешно, ако су ваше намере часне", писало је, између осталог, у једној поруци, док је Аница узвратила са емотиконом срца.

"Драга Анице, имам неописиву потребу да ти пошаљем највећи загрљај због тога што си своја, храбра и поносна! Сведочила сам великим, кармичким љубавима, које су победиле све могуће физичке препреке и једина истина у универзуму је да је љубав све. "Нема пута од тијела до тијела, душе једна другој путују", живела", наводило се у другој поруци, уз цитат из песме Дина Мерлина, а Лазићева је и овој корисници Инстаграма послала срца.

Лазар се, подсетимо, почетком прошле године развео од вишедеценијске супруге и колегинице Данице Ристовски, о чему се нашироко причало.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas