Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лазар Ристовски упутио романтичне речи Аници Лазић: Посветио јој најлепше стихове

Глумац Лазар Ристовски у вези је већ неколико месеци са 39 година млађом колегиницом Аницом Лазић.

1707913141_7d486415f40f80f27b716e79c7ec6c4c5084bb0d.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Лазар Ристовски
Oglas

Од када су везу поделили са јавности, пар често дели романтичне гестове једно са другим на друштвеним мрежама. Сада је глумац поводом Даан заљубљених објавио снимак на коме је рецитовао песму Јована Дучића, "Песма жени". Одмах након његове обајве, исту је поделила и Аница, и написала "песма мени", стављајучи до знања да је њој упућена.

- Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна

моја реч у шуму; мој корак и блудња;

само си лепота колико си тајна

и само истина колико си жудња.

Остај недостижна, нема и далека

јер је сан о срећи више него срећа.

Буди бесповратна, као младост, нека

твоја сен и ехо буду све што сећа.

Срце има повест у сузи што лева,

у великом болу љубав своју мету.

Истина је само што душа проснева.

Пољубац је сусрет најлепши на свету.

Од мог привиђења ти си цела ткана,

твој плашт сунчани од мог сна испреден.

Ти беше мисао моја очарана,

симбол свих таштина, поразан и леден.

А ти не постојиш, нит си постојала.

Рођена у мојој тишини и чами,

на Сунцу мог срца ти си само сјала

јер све што љубимо – створили смо сами.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Лазар Ристовски

Подсетимо, Лазар и Даница Ристовски су били у браку четири деценије када су 2022. године одлучили да је време да се растану. Тада је свако кренуо на своју страну, а Лазар је своју срећу пронашао крај млађе колегинице Анице Лазић.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas