· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Легендарну глумицу Дару Џокић сви знамо, а ево ко је био њен муж (ФОТО)

Глумица је тешко поднела губитак супруга

1645354874_dara.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Студио Б

Дара Џокић, једна је од наших најуспешнијих глумица. Иако се о њеном животу мало зна, славна глумица била је у срећном браку са новинаром Богданом Тирнанићем, све до његове смрти, 2009. године.

Прочитајте још: Певачица Славица Ћуктераш отворено о здравственим проблемима: "Мислиш да је то крај света, али..."

Тирнанић је био један од наших најпознатијих новинара, радио је и као уредник у истим, а уједно је био и филмски критичар. Поред новинарства и писања критика, Богдан се бавио и глумом из хобија, па је тако остварио улоге у филмовима "Рани радови" и "Црни бомбардер", "Живети као сав нормалан свет", али и у серији "Отписани".

Љубав њега и Даре трајала је пуних 25 година, а глумица је веома тешко поднела супругову смрт. 

— Тешко је и пусто без њега. Један део мог живота је заувек нестао. Прерано је отишао. Ипак, нико не може да ми узме љубав према њему. То је заувек. Само њега више нема, али осећања су ту — рекла је једном приликом Дара Џокић, која је са Богданом Тирнанићем у браку добила ћерку Јовану.

Прочитајте још: Срушила инстаграм: Јелена Карлеуша смелом комбинацијом задала нови ДОМАЋИ ЗАДАТАК (ВИДЕО)

 

 Дара Џокић позната је по улогама у филмовима “Повратак отписаних”, „Обећана земља“, „Женска прича“, али и у серијама „Мјешовити брак“, „Полицајац са Петловог брда“, „Село гори, а баба се чешља“, „Корени“, „Погрешан човек“, „Тајне винове лозе“ и многим другим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.