Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Legendarnu glumicu Daru Džokić svi znamo, a evo ko je bio njen muž (FOTO)

Glumica je teško podnela gubitak supruga

1645354874_dara.jpg
Foto: YouTube printscreen /Studio B
Oglas

Dara Džokić, jedna je od naših najuspešnijih glumica. Iako se o njenom životu malo zna, slavna glumica bila je u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem, sve do njegove smrti, 2009. godine.

Pročitajte još: Pevačica Slavica Ćukteraš otvoreno o zdravstvenim problemima: "Misliš da je to kraj sveta, ali..."

Tirnanić je bio jedan od naših najpoznatijih novinara, radio je i kao urednik u istim, a ujedno je bio i filmski kritičar. Pored novinarstva i pisanja kritika, Bogdan se bavio i glumom iz hobija, pa je tako ostvario uloge u filmovima "Rani radovi" i "Crni bombarder", "Živeti kao sav normalan svet", ali i u seriji "Otpisani".

LJubav njega i Dare trajala je punih 25 godina, a glumica je veoma teško podnela suprugovu smrt. 

— Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu — rekla je jednom prilikom Dara Džokić, koja je sa Bogdanom Tirnanićem u braku dobila ćerku Jovanu.

Pročitajte još: Srušila instagram: Jelena Karleuša smelom kombinacijom zadala novi DOMAĆI ZADATAK (VIDEO)

 

 Dara Džokić poznata je po ulogama u filmovima “Povratak otpisanih”, „Obećana zemlja“, „Ženska priča“, ali i u serijama „Mješoviti brak“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Koreni“, „Pogrešan čovek“, „Tajne vinove loze“ i mnogim drugim.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas