Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Лепа Брена открила до сада непознате детаље из живота: "У седмом разреду један човек ми је прорекао СУДБИНУ"

Певачица испричала непознате детаље

1645625931_brena.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица Лепа Брена пре него што је постала балканска звезда није се претерано разликовала од својих вршњака из Брчког, а сада је открила како је добила надимак који ју је прославио.

Прочитајте још: Била је преслатка девојчица која је све очарла у филму "КУДУЗ" и стиховима које је отпевала са Здравком Чолићем: Ево како данас изгледа чувена ИВАНА (ФОТО)

- Рођена сам у Тузли, а одрасла у Брчком. Отац Абид је био медицински техничар, а мајка Ифета кројачица. Поред њих, расла сам и уз старију сестру Факету и брата Фарука. Били смо обична југословенска породица. Када помислим на детињство, сетим се дивних јутара и прелепог мириса који је допирао из кухиње док је моја мајка спремала доручак. Затим би села за машину, почела да шије и пева севдалинке - присећа се Брена за "Информер".

Основну школу завршила је у Брчком, а активно се бавила и спортом.

- Много сам волела кошарку и тренирала сам је у локалном клубу Партизан. Све девојке су имале кратка имена по којима их је тренер Влада дозивао. Једино му се није допадало моје име јер му је било компликовано да ме зове Фахрета. Једном ми је пред почетак утакмице рекао: "Зваћу те Брена." Тог дана сам играла најбоље и дала највише кошева. Захваљујући тренеру Влади, цео град је почео да ме зове Брена - сећа се певачица и додаје да јој је непознати мушкарац у седмом разреду основне школе прорекао да ће постати звезда:

- С мајком сам отишла код комшинице Сене на кафу. Ођедном се на вратима појавио старији човек и тражио чашу воде. Погледао ме је и питао: "Чија си?", а мајка му је одмах одговорила: "Моја је, ваљда се види да личимо." Тада је рекао: "Као што је познат Тито, тако ће бити позната и она." Сви смо га погледали згрануто јер смо мислили да прича глупости. Али онда је додао: "Нисам луд, бићеш веома успешна жена. Путоваћеш докле ти поглед допире, имаћеш новца колико рукама можеш да згрнеш у наручје." Замолио ме је да сваки пут када га се сетим запалим свећу за њега. То чиним и данас! - испричала је Брена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas