Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лепа Лукић ће једној особи оставити сву своју имовину: Поставила му је један услов

Лепа Лукић је током 50 година каријере стекла бројну имовину

1703150560_lepa_lukic_07092023_0017.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Лепа Лукић недавно је открила да је написала тестамент, као и да ће сво богатство које је стекла током 50 година каријере оставити свом братанцу Радисаву, али мора да испуни један услов.

Наиме, братанац ће добити ресторан, два стана, кућу, и сву уштеђевину, али под условом да брине о мачки Мази.

– Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат – рекла је Лепа и додала да је веома везана за мацу коју је удомила пре девет година.

– Она је чудо од мачке, ја је доживљавам како своје дете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и ћерка – испричала је Лепа за Информер и истакла да са Мазом прича као са човеком.

- Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке. Има своје грануле и када каже: „Мјаууу“, ја је питам:“Сине, реци ми шта хоћеш, кажи мајци шта желиш?“ Одемо заједно до места где стоји њена посуда за храну и ја јој сипам грануле да једе. Када се накрка, одемо у спаваћу собу, ја угасим светло, а она се попне на кревет и чека ме да заједно спавамо. Да живим сама, ја бих одлепила! Уз Мазу никада нисам сама.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas