Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Лидија Вукићевић показала савршену фигуру на прагу 7. деценије: Слика са базена све оставила без текста (ФОТО)

Лепа глумица још једном је показала да јој године ништа не могу

1649660309_bolja-lidija.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/вукицевицлидија
Oglas

Лидија овог јула пуни 60 година, али изгледа као девојчица! Ради пуном паром, вешта је у кухињи, на телевизијском платну, а поред тога стигне и да тренира.

Тренутно борави у Северној Македонији, а своје обожаватеље на друштвеној мрежи Инстаграм је обавестила где се налази, најављујући да јој предстоји да обиђе још бројна места у суседној држави.

Прочитајте још: Мењање ових дневних навика је спас за крвне судове: Лекар специјалиста упозорава

"После Штипа, Охрида и Битоља, данас се одмарам и спремам за Кичево, Пробиштип, Куманово, Кавадарце и Велес. Сама себи најбоље угодим" - поручила је Лидија у опису фотографије.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО СУПРУГ РУЖИЦЕ СОКИЋ: Заједно су провели 30 година, а ево како је испунио њену последњу жељу

Фото: Инстаграм/принтскрин/ вукицевицлидија

Глумица је позната као неко ко се придржава здравих навика, а о томе, као и о естетским захватима, недавно је изјавила:

- Једино што сам радила на лицу је третман у виду боцкања којим се поспешује рад колагена. То кожу чини баршунастом. Осим тога, ништа више нисам радила, никакве операције. Суштина мог младоликог изгледа је тај што се ја негујем од 18. године. Моја мама је била строга и бринула је о изгледу мене и моје сестре, још као младе девојке смо почеле да користимо креме за лице. Поред тога генетика, имам захвалну кожу на моју мајку. Водим здрав живот, не пијем, не пушим, здравије се храним и све то резултира оваквим мојим изгледом - преноси "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas