Oglas
· · Komentari: 1

Lidija Vukićević pokazala savršenu figuru na pragu 7. decenije: Slika sa bazena sve ostavila bez teksta (FOTO)

Lepa glumica još jednom je pokazala da joj godine ništa ne mogu

1649660309_bolja-lidija.jpg
Foto: Instagram/printskrin/vukiceviclidija
Oglas

Lidija ovog jula puni 60 godina, ali izgleda kao devojčica! Radi punom parom, vešta je u kuhinji, na televizijskom platnu, a pored toga stigne i da trenira.

Trenutno boravi u Severnoj Makedoniji, a svoje obožavatelje na društvenoj mreži Instagram je obavestila gde se nalazi, najavljujući da joj predstoji da obiđe još brojna mesta u susednoj državi.

Pročitajte još: Menjanje ovih dnevnih navika je spas za krvne sudove: Lekar specijalista upozorava

"Posle Štipa, Ohrida i Bitolja, danas se odmaram i spremam za Kičevo, Probištip, Kumanovo, Kavadarce i Veles. Sama sebi najbolje ugodim" - poručila je Lidija u opisu fotografije.

Pročitajte još: PREMINUO SUPRUG RUŽICE SOKIĆ: Zajedno su proveli 30 godina, a evo kako je ispunio njenu poslednju želju

Foto: Instagram/printskrin/ vukiceviclidija

Glumica je poznata kao neko ko se pridržava zdravih navika, a o tome, kao i o estetskim zahvatima, nedavno je izjavila:

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - prenosi "Blic".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas