Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавна прича Милоша Теодосића и Јелисавете Орашанин почела је малом "преваром": Због једне ствари кошаркаш је полудео за глумицом

Велика љубав овог познатог пара започела је на врло занимљив и симпатичан начин

1654874061_teodosici.jpg
Фото: Инстаграм/јагоденамагли
Oglas

Теодосић и Јелисавета један су од најскладнијих парова на јавној сцени, а за све ове године нисуих  пратили никакви трачеви и скандали. Чини се да су њихове емоције исте као и на почетку, што се може видети и по њиховој заједничкој појави, увек су насмејани и гледају заљубљено једно у друго.

Обоје су врло талентовани и успешни у својим професијама, а живот су им улепшали ћерка Петра и син Богдан које су добили у међувремену. Једно другом су велика подршка, а свој приватан живот труде се да држе даље од очију јавности, иако их медији помно прате.

Прочитајте још: Песма коју је снимио пред смрт није била намењена њему: Ово је тајна хита Тошета Проеског "ИГРА БЕЗ ГРАНИЦА"

Многи су се запитали како су се упознали, будући да је у то време Теодосић играо у далекој Русији. Заправо, Милош као да је знао да је баш Јелисавета жена његовог живота, те је, судећи пре неким изворима, тражио да упозна глумицу.

Прочитајте још: Обожавали смо њене кикице и пегице: Ево како данас изгледа чувена ПИПИ ДУГА ЧАРАПА (ФОТО)

— Он је инсистирао да упозна глумицу преко њихове заједничке пријатељице, дизајнерке Милице Опачић и њеног дечка који живи у Русији — изјавио је својевремено за "Пулс" обавештен извор и окарактерисао њихово упознавање "својеврсном преваром". 

Изгледа да се љубав догодила на први поглед и да су њих двоје идеални једно за друго. Успешном кошаркашу се нарочито допала једна ствар код Јелисавете.

— Милица је њу повела у Москву и рекла јој како тамо мора да слика неке њене моделе, а Јелисавета треба да буде модел. Тада је упознала са Теодосићем. Звучи невероватно, али љубав је одмах планула. Јелисавета и Тео су се одмах заљубили једно у друго. Након што се она вратила у Београд, Теодосић је нон-стоп јурио за њом и стављао јој до знања да му се допада, а она, за разлику од свих његових претходних девојака, није јурила за њим. Њему се то јако допало и убрзо је решио да је запроси — рекао је исти извор.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas