Oglas
· · Komentari: 0

Obožavali smo njene kikice i pegice: Evo kako danas izgleda čuvena PIPI DUGA ČARAPA (FOTO)

NJen prepoznatljiv znak su bili kikice i pegice na licu

1654776058_pipi.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Inger Nilson, glumica iz Švedske, bila je prva oživela čuvenu devojčicu Pipi Dugu Čarapu. Davne 1970. godine, snimljeni su serija i film snimljeni prema istoimenoj knjizi švedske dečje književnice Astrid Lindgren.

Pročitajte još: Zapanjujuća sličnost: Andreana Čekić i njena mama izgledaju kao bliznakinje (FOTO)

Iako je prošlo dosta vremena otkako smo je gledali na malim ekranima u priči u kojoj se meša stvarnost i mašta, verujemo da bi vas prepoznatljiv glumičin osmeh odmah asocirao na neobičnu pegavu devojčicu, najslavnijeg izmišljenog lika.

Katrin Inger Monika Nilson, ima 63 godine i danas živi u Stokholmu i radi kao sekretarica, a povremeno se pojavi u nekoj pozorišnoj predstavi. Za ulogu Pipi Duge Čarape uz koju su mnogi odrastali, 1975. godine je osvojila nagradu TP de Oro za "najpopularnijeg lika".

Nilsonova se i kasnije pojavljivala u nekoliko filmova i serija. Davne 2000. godine snimila je "Gripsholm" reditelja Havijera Kolera, a sedam godina kasnije glumila je u nemačkoj TV seriji "Der Kommissar und das Meer".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas