Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лука Рацо има нову девојку? Глумац наводно у вези са овом колегиницом, а упознали су се на снимању серије (ФОТО)

Лука Рацо, према писању домаћих медија, има нову девојку, а у питању је колегиница из серије "Игра судбине"

1690613025_25772_fedis-nagrade-300920-3019_f.jpg
Фото: И. Маринковић
Oglas

Глумац Лука Рацо приватни чува далеко од очију јавности, а посебно остаје тајанствен када је реч о љубави.

Од раскида са Вањом Марковић, за коју су сви мислили да ће постати глумчева животна сапутница, популарни глумац девојке више не експонира у јавности.

Ипак, како преноси Блиц Лука Рацо наводно ужива у љубави са колегиницом, глумицом Нином Мрђом. Њихова љубавна прича почела је на снимању серије “Игра судбине”, где већ извесно време обоје имају ангажман.

- Лука и Нина су осетили међусобну хемију чим су се упознали на првом заједничком снимању серије “Игра судбине”. Прво су крили то једно од другог, пустили су да све иде спонтано, јер су пре свега колеге и нису желели да брзоплетим поступцима услед емоција покваре пословни однос. Међутим, страсти и хемија међу њима је само расла. Њихов флерт је отишао корак даље, па се пар одлучио да уплови у везу - прича извор за Блиц и додаје:

- Срећне вести нису поделили одмах са пријатељима и осталим глумцима популарне серије. Желели су да виде да ли је то веза која је кратког даха или нешто што ће трајати на дуже стазе. Међутим, веза се сјајно развијала. Једно другом чине живот срећнијим, задовољнијим и испуњенијим.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas