Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласио се муж нестале победнице Великог брата Маријане Сеиферт: "Док не видим тело, надам се да је жива"

Супруг не жели да поверује у причу коју је изнела сестра Маријане Сеиферт

1665643694_karlo-i-marijana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Фацебоок/Карло Сеферит
Oglas

Мистерија поводом нестанка бивше учеснице "Великог брата" Маријане Сеиферт траје и даље, иако је она нестала пре скоро пола године.

Прочитајте још: Ана Севић упознала девојку Дарка Лазића и открила какво мишљење има о њој

Маја Ковачевић, њена сестра, у својој болној исповести у "Задрузи" изнела је тврдње да Маријана више није жива, али и објаснила начин на који је њена породица то сазнала.

- Након прославе рођендана вратила се у стан, посвађала се с њим, изашла и више се никада није јавила - рекла је Маријана алудирајући на Маријаниног супруга Карла, који је досад избегавао да се оглашава о овом питању, али и свом односу са Сеифертовом пре њеног нестанка.

Ипак, припадници седме силе су успели да ступе у контакт са Карлом, који није рад да прича о нестанку своје жене јер је за њега то изузетно болна тема.

- Док не видим тело, ја се надам да је жива. Мају не желим да коментаришем. Ја Маријанино понашање и наш живот не желим да коментаришем по медијима. А ко шта прича, њему нек иде на душу. Толико је лажи и глупости написано о њој од "Великог брата", а и о нама у последње три године. Људи који су нам били и јесу блиски знају све шта и како је било. Понављам, ја за медије немам коментара и то је то. Молим вас да пустите мене и моју породицу на миру - поручио је Карло Сеиферт.

Подсетимо, и отац нестале Маријане Иво Ковачевић је током истраге испричао медијима како у браку његове ћерке и зета нису цветале руже, иако је њен супруг надлежним органима испричао потпуно другачију причу.

Прочитајте још: Славна глумица није била срећна у љубави: Живела је у браку са хомосексуалцем

- Карло нам је рекао након четири дана од нестанка да су седели за столом 15 минута и причали. Знам да је њихов однос био лош још од Нове године. Били су пред разводом, имали су проблеме - рекао је тада утучени отац Маријане Сеиферт.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas