Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Случај Маријане Сеиферт добио нови обрт: Сведок чуо КРИК и пљус воде, да ли је супруг умешан у нестанак?

Потрага за Маријаном Сеиферт траје већ четири месеца, а надлежни органи нису успели да расветле случај нестанка бивше ријалити учеснице "Великог брата”

1662983194_marijana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Ипак, сада су откривени нови детаљи о околностима под којима је несрећна жена нестала, који бацају ново светло на цео случај.

ЉУБОМОРА?

Родитељи ријалити звезде наводно су добили информацију да им је ћерка настрадала на Сљемену, где је, према њиховим сазнањима, загребачка полиција још није тражила. Маријанин отац Иво Ковачевић је током истраге открио медијима како у браку његове ћерке и зета нису цветале руже, иако је њен супруг надлежним органима испричао потпуно другачију причу.

Прочитајте још: Новак Ђоковић највеселији: Ове две песме је поручио трубачима, а ево какав је савет дао брату

– Карло нам је рекао након четири дана од нестанка да су седели за столом 15 минута и причали. Знам да је њихов однос био лош још од Нове године. Били су пред разводом, имали су проблеме – рекао је утучени отац Маријане Сајферт.

ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА

Док супруг победнице „Великог брата” Карло Сеиферт за хрватске медије тврди како Маријана није оставила никакву поруку и како су кобне ноћи заједно отишли на спавање, блиски пријатељи објашњавају да је то немогуће јер је ноћ пред нестанак провела у њиховом друштву, а кући отишла тек око три ујутру:

- Тог дана радила је смену у кафићу, од девет до три, након које је отишла у оближњи кафић на пиће. Са кафе је прешла на алкохол. Била је у друштву једног познаника, а супругу је рекла да ће се дуже задржати на послу иако је била са једним мушкарцем и женом - изјавио је сведок, што је касније потврдила и Маријанина пријатељица:

- Када смо се нашле, пила је џин-тоник. Била је у видно алкохолисаном стању. Након тога је отишла код мене у стан. Маријана је била весела, певала је. У једном тренутку је добила поруку од супруга. У поруци је писало да има право попити кафу са ким, где и кад хоће и да му је жао због његове реакције - рекла је пријатељица истичући да не зна да јој Маријана није саопштила каква је била његова реакција. На ову поруку Маријана је, према речима пријатељице, одговорила са „хвала”, након чега је уследио позив од супруга око пола три у ноћи.

Пријатељица је потом и додала:

- Маријана је молила супруга да је пусти на миру. Питала га је где је био када јој је био најпотребнији. Рекла је Карлу да не жели да се врати кући јер се боји. Почела је плакати и спустила слушалицу. Није рекла чега се боји јер је била у веома алкохолисаном стању, а након три часа је таксијем отишла до стана у коме је живела са Карлом.

Отац ријалити звезде хрватским медијима испричао је како је од полицијског инспектора сазнао да имају сведока. У питању је авантуриста из Белгије који је наводно у ноћи Маријаниног нестанка спавао под мостом где су пронађене њене личне ствари. Странац је изјавио како је у једном тренутку током ноћи чуо крик и пљусак у воду.

- Да ли су узели његову изјаву или су сматрали да је то небитно, то не знам. Познајући моје дете, сумњам да би убила саму себе. Она је била или под неком претњом, или је присиљена да дође где су нађене ствари – изјавио је Маријанин отац за Дневник.хр.

Откако су дознали да им је ћерка нестала, у њихов се живот увукао страшан немир.

"Не могу вам описати како се осећам. Четири месеца да ја немам појма где ми је дете, каква је њена судбина. Ову агонију коју ми проживљавамо, не желим нико да је доживи. То је нешто најгоре, најстрашније што човек може доживити", рекла за Провјерено мајка нестале Маријане, Гордана Ковачевић.

 

"Нити мира у кући, нити мира у срцу. Ништа ми не причињава задовољство никакво. Спавам два сата по ноћи, друштво избегавам. Моја супруга није изашла из куће два и пол месеца, једноставно врата није напустила", рекао је Маријанин отац Иво Ковачевић.

Маријанини родитељи имају само једну жељу.

"Само да је пронађем. Она је моје дете, каква год да је, она је моје дете", рекла је кроз сузе Гордана.

Подсетимо, потрага за несталом Маријаном Сајферт одмах се усмерила према Сави, јер су на загребачком Мосту младости пронађене њене ствари – торбица и мобилни телефон. Потрага се недавно интензивирала због ниског водостаја Саве. Њени родитељи тада су боравили у Загребу. Откако су дознали да им је кћи нестала, у њихов се живот увукао страшан немир.

– Не могу вам описати како се осећам. Четири месеца да ја немам појма где је моје дете, каква је њена судбина. Ову агонију коју ми проживљавамо не желим нико да доживи. То је нешто најгоре, најстрашније што човек може доживети – рекла за Провјерено мајка нестале Маријане, Гордана Ковачевић.

Прочитајте још: Огласио се отац Маријане Сеиферт: Након четири месеца од нестанка откривени непознати детаљи из брака победнице Великог брата

– Нити мира у кући, нити мира у срцу. Ништа ми не причињава задовољство. Спавам два сата дневно, друштво избегавам. Моја супруга није изашла из куће два и по месеца, једноставно врата није отворила – рекао је Маријанин отац Иво Ковачевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas