Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мајка СРПКИЊА, а бака СОФИЈА ЛОРЕН: Ово је прва УНУКА славне глумице која је од ње наследила таленат за уметност (ФОТО)

Многи не знају да је снајка Софије Лорен српског порекла

1704542328_profimedia-0803347184.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Италијанска глумица каже да су њени унуци најлепши на свету, а иако их има четворо, њена прва радост била је Лучија, која је средње име добила по својој славној баки.

Италијанска глумица Софија Лорен једна је од највећих дива у историји светске кинематографије, а она је успевала да балансира породични живот са завидином каријером у Европи и Холивуду.

Била је и остала жива легенда филма, а уз то је била супруга и посвећена мајка двоје деце – Карла Понтија Млађег и Едоарда Понтија, које је добила с продуцентом Карлом Понтијем, човеком свог живота.

– Имам двоје деце, а они су ми подарили унуке, тако да сам сваког дана окружена великом љубављу – истакла је Софија за Финанциал Тимес 2020.

Најстарија унука Софије Лорен

Глумица је први пут постала бака 12. маја 2006. године, када је њен млађи син Едоардо са супругом Сашом Александер, глумицом српског порекла, чије је право име Сузана Дробњаковић. Тада је на свет стигла Лучија, која је добила средње име Софија, у знак поштовања према њеној баки.

Још док је Саша Александер била у другом стању, Едоардо је написао збирку песама својој ћерки, која је објављена тек 2018. под насловом "Писма младог оца".

– Сва ова писма у форми песама су упућена мојој ћерки, скоро нацрт како живети, како волети, како памтити – рекао је син Софије Лорен за Милwаукее'с 89.7 ФМ пре неколико година.

Лучија Софија Понти одрастала је заштићена од очију јавности, а њена породица поделила је више пута њене фотографије и снимке који сведоче о складном породичном животу. Недавно се Саша похвалила да је њена мезимица примљена на Универзитет Браун, а поделила је тренутак када је сазнала да ће ускоро постати студенткиња једног од најбољих универзитета на свету.

 

Саша је једном приликом открила да је са ћерком била на концерту Тејлор Свифт у Инглвуду, а Лучија и она показале су како плешу.

 

Плес је веома важан у животу унуке Софије Лорен, а годинама је учествовала у плесним такмичењима, још од малих ногу.

 

 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas