Oglas
· · Komentari: 0

Majka SRPKINJA, a baka SOFIJA LOREN: Ovo je prva UNUKA slavne glumice koja je od nje nasledila talenat za umetnost (FOTO)

Mnogi ne znaju da je snajka Sofije Loren srpskog porekla

1704542328_profimedia-0803347184.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Italijanska glumica kaže da su njeni unuci najlepši na svetu, a iako ih ima četvoro, njena prva radost bila je Lučija, koja je srednje ime dobila po svojoj slavnoj baki.

Italijanska glumica Sofija Loren jedna je od najvećih diva u istoriji svetske kinematografije, a ona je uspevala da balansira porodični život sa zavidinom karijerom u Evropi i Holivudu.

Bila je i ostala živa legenda filma, a uz to je bila supruga i posvećena majka dvoje dece – Karla Pontija Mlađeg i Edoarda Pontija, koje je dobila s producentom Karlom Pontijem, čovekom svog života.

– Imam dvoje dece, a oni su mi podarili unuke, tako da sam svakog dana okružena velikom ljubavlju – istakla je Sofija za Financial Times 2020.

Najstarija unuka Sofije Loren

Glumica je prvi put postala baka 12. maja 2006. godine, kada je njen mlađi sin Edoardo sa suprugom Sašom Aleksander, glumicom srpskog porekla, čije je pravo ime Suzana Drobnjaković. Tada je na svet stigla Lučija, koja je dobila srednje ime Sofija, u znak poštovanja prema njenoj baki.

Još dok je Saša Aleksander bila u drugom stanju, Edoardo je napisao zbirku pesama svojoj ćerki, koja je objavljena tek 2018. pod naslovom "Pisma mladog oca".

– Sva ova pisma u formi pesama su upućena mojoj ćerki, skoro nacrt kako živeti, kako voleti, kako pamtiti – rekao je sin Sofije Loren za Milwaukee's 89.7 FM pre nekoliko godina.

Lučija Sofija Ponti odrastala je zaštićena od očiju javnosti, a njena porodica podelila je više puta njene fotografije i snimke koji svedoče o skladnom porodičnom životu. Nedavno se Saša pohvalila da je njena mezimica primljena na Univerzitet Braun, a podelila je trenutak kada je saznala da će uskoro postati studentkinja jednog od najboljih univerziteta na svetu.

 

Saša je jednom prilikom otkrila da je sa ćerkom bila na koncertu Tejlor Svift u Inglvudu, a Lučija i ona pokazale su kako plešu.

 

Ples je veoma važan u životu unuke Sofije Loren, a godinama je učestvovala u plesnim takmičenjima, još od malih nogu.

 

 

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas