Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
18 ГОДИНА КАСНИЈЕ

Где су сада глумци ОМИЉЕНОГ ПРАЗНИЧНОГ филма "У ствари љубав": Трагедија, сломљено срце и Холивуд (ФОТО)

Прошло је 18 година откако је Ричард Кертис окупио А-листу да би направио један од највећих божићних филмова деценије, и до данас "У ствари љубав" остаје свечана ствар коју морате видети.

1638191257_pjimage--51-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Од трагедија и прераних смрти до сломљеног срца и Холивуда, ево где су ваше омиљене звезде сада...

Хари - Алан Рикман

'Лош Хари' се нашао у кућици за псе након што се заљубио у Мијине чари и притом сломио срце својој жени. Али у стварном животу, глумац Алан је био далеко од прељубника, остао је у браку са љубави из детињства Римом Хортон до своје смрти 2016. године.

Прочитајте још: Свакодневно пролазите поред ових зграда, а не знате да су у њима снимљени КУЛТНИ филмови СФРЈ (ФОТО)

Доживео је мањи мождани удар тог августа пре него што су лекари открили да болује од рака панкреаса. Рекао је само онима који су му били најближи и умро је у јануару 2016. године у 69. години, остављајући пријатеље, породицу и фанове схрване.

Фото: shutterstock

Сем - Томас Броди

Он је био одушевљени школарац који је пробио аеродромско обезбеђење да би својој симпатији Џоани дао божићни пољубац. Сада 31-годишњи глумац Томас Броди-Сангстер ужива у филмском успеху филмова "Дадиља Мекфи", "Дечко који не обећава" и "Ратови звезда", као и запажене улоге у "Игри престола". 

У медијима се пише да се забавља са бившом женом Елона Маска, Талулом Рајли, са којом глуми у новој драми Денија Бојла "Пистолс". Он игра Малколма Мекларена док она игра Вивијен Вествуд.

Али једна од главних ствари која и даље фасцинира фанове је мала разлика у годинама између Томаса и његове колегинице из филма "У ствари љубав", Кире Најтли. Имао је само 13 година када је играо Сема, док је Кира имала 18 година када је преузела улогу новопечене Јулије.

Фото: профимедиа

Даниел - Лиам Нисон

Глумио је ожалошћеног удовца Данијела, који је покушавао да се брине о свом посинку Сему. Шест година касније, стварни живот је трагично претворио фикцију у стварност, када је његова супруга Наташа Ричардсон умрла у чудној несрећи на скијању. Ишла је на курс скијања за почетнике у одмаралишту Монт Тремблант у близини Монтреала када је пала и ударила главом.

„Речено ми је да је мождано мртва... Била је на апаратима за одржавање живота и слично“, рекао је Лиам за 60 минута 2014. "И ушао сам... и рекао јој да је волим. Рекао сам, 'Слаткишу, не враћаш се из овога. Ударила си се у главу. То је, не знам да ли ме чујеш, али то је пошло по злу.'“ Умрла је од епидуралног хематома два дана касније.

Фото: shutterstock

Марк - Ендру Линколн

Јадни Марк је био безнадежно заљубљен у Џулијет (Кира Најтли), која је нажалост била удата за његовог најбољег пријатеља. 

„У једном од најромантичнијих филмова свих времена, морао сам да играм јединог момка који не заврши са девојком“.

Ендру је постао велика холивудска звезда захваљујући улози Рика Грајмса у блокбастер серији о зомби апокалипси, The Walking Dead.

Фото: shutterstock

Миа - Хајке Макач

Глумила је фаталну Мију, која је завела свог ожењеног шефа Харија (Алан Рикман) и убедила га да јој купи огрлицу, остављајући супругу Карен (Ема Томпсон) сломљеног срца. У то време, немачка глумица је била у седмогодишњој вези са звездом Џејмса Бонда, Данијелом Крејгом, а потом је стекла име Лиза Адисон у филму "Притајено зло" 2002. године.

Растала се од Данијела 2004. и касније се удала за мужа немачке инди звезде Макса Мартина Шредера и родила троје деце. Растали су се након 10 година брака и Хајке је сада у вези са глумцем Тристаном Путером. Живи у Берлину.

Фото: shutterstock

Џоана - Оливија Олсон

Американка Џоана је држала Семово срце у својим рукама после оног запањујућег школског наступа. После "У ствари љубав", глумила је у Дизнијевој ТВ емисији "Финеас и Ферб" од 2007. до 2015. године. Такође је дала глас Блис у поновном покретању серије "Паверпаф грлс", и давала је гласове ликовима у бројним видео игрицама.

Она је признала да је била заљубљена у Томаса, који јој је био први пољубац.

Фото: shutterstock

Говорећи о поновном окупљању екипе филма, рекла је за Е! Вести: „Била сам стварно нервозна јер сам некада била заљубљена у Томаса, а такође сам била забринута јер сам била виша од њега. Сада има 29 година, недавно је учествовала у Икс фактору, али је остала у сузама када ју је Симон Ковел отписао у првој емисији, уживо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas