Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРКО ЖИВИЋ БИ ДАНАС НАПУНИО 52. ГОДИНЕ: Легендарни глумац је за собом оставио велики траг

Његове колеге и пријатељи још увек не могу да се помире са тим да га више нема

1712214032_Foto-Ataiamges.rs-Marko-Zivic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Марко Живић преминуо је 14. октобра 2021. године, након опаке борбе са вирусом који је однео многе генијалне уметнике наше сцене.

Марка су многи обожавали, како колеге, тако и фанови, а његова ведрина и његов таленат остаће упамћени заувек.

Памтићемо га по улогама у серијама и филмовима "Љубав, навика, паника", "Позориште у кући", "Премијер", "Монтевидео, Бог те видео", "Сенке над Балканом" и "Жигосани у рекету", а да је поживео још мало сигурно бисмо имали још много фантастичних улога по којим бисмо га памтили.

Представа "Зелена чоја Монтенегра" тада је обележена је тугом због одласка овог великог глумца, који је требало да игра у њој. Глумац Андрија Кузмановић за ту представу је добио награду, а након тога присетио се свог покојног колеге:

- Плакао сам након београдске премијере ове представе, јер у тој представи више нема Марка Живића. Хтео сам да му данас посветим ову награду, али нема потребе. Цео мој живот је посвећен њему. Био је велики човек и глумац. Кад ти оде пријатељ, то је велика туга и бол у мојој души који никад неће проћи - рекао је 6 месеци после глумчеве смрти.

Након Маркове смрти без речи није остала ни водитељка Наташа Павловић, његова бивша жена.

- Година 2021. је моја најтежа година и искрено не знам одакле сам црпела снагу да останем на ногама и да будем посвећена и деци и послу. Не знам где сам нашла ту надљудску снагу да то све издржим, а да се ништа не примети, али нека буде да су деца та која су ме мотивисала - рекла је Наташа на почетку разговора, а онда је дошла и болна тема о прераној смрти Марка Живића.

- То су ствари које не пролазе, то мора да се отпати и ја сам то урадила у своја четири зида. Таква сам. Немам ништа од тога што ћу своју тугу да делим са било киме, осамим се, тугујем тамо где ме нико не види и онда када изађем међу људе укључим аутопилот и идем даље. Ваљда смо ми људи животиње које могу да издрже чак и оно што мисле да не могу - рекла је Наташа.

Марко би данас напунио 52 године, а многи људи који су га волели још увек су потпуно сломљени страшним губитком до кога је тако изненада дошло.

Да подсетимо, Марко Живић је рођен 4. априла 1972. године у Крушевцу, а студије глуме је завршио 1995. године на Академији уметности у Новом Саду. Глумио је у бројним филмовима и серијама, те иза себе оставио много успешних пројеката.

Велики успех постигао је у позоришту и на филму. Памтићемо га по улогама у серијама и филмовима "Хотел са седам звездица", "Љубав, навика, паника", "Позориште у кући", "Премијер", "Монтевидео, бог те видео", "Сенке над Балканом", "Жигосани у рекету" и многим другим.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas