Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Матија Бећковић има БЛИЗНАКИЊЕ: Ољу Бећковић сви знате, а ево како изгледа његова друга ЋЕРКА (ФОТО)

Матија Бећковић је у браку са Вером Павладољском добио ћерке близнакиње Ољу и Људмилу Бећковић.

1622825236_matija-i-olja-beckovic.JPG
Фото: В.Данилов/YоутубеПринтсцреен
Oglas

Када је Матији Бећковићу супруга Вера Павладољска саопштила да ће постати родитељи, био је убеђен да ће добити сина. Сматрао је да је медицинска сестра у породилишту у Вишеградској погрешила када му је рекла да је добио ћерку, па се окренуо и пошао напоље.

Матија Бећковић био запањен

Позвала га је да се врати и исправила се: “Не ћерку. Две ћерке.” Био је запањен. Из говорнице испред болнице позвао је Миодрага Булатовића, а овај му је, кад је чуо да је Вера родила две ћерке, рекао: “Такве ствари нису за зезање.”  

Оља Бећковић млађа 5 минута

Овако је, о свом доласку на свет 1. маја 1964. године, у интервјуу за “Време”, сведочила Оља Бећковић. Пет минута раније рођена је њена сестра близнакиња Људмила.

"Нас две смо потпуно различите. Ја сам била женско “хиљаду на сат”, а она је била мушкарача. Њој су куповали каписле и феноменално се играла кликерима, а моје жеље биле су оне кичерске – рецимо, да ми мама купи лутку у венчаници."

Људмила често у друштву оца Матије Бећковића

У годинама које су уследиле Људмила је постала професор музике, док се Оља определила за глуму, а затим изградила завидну каријеру у новинарству.

Људмила, која се се с времена на време појави у јавности, најчешће у друштву оца Матије, никада није давала интервјуе. О њиховом односу говорила је Оља.

"Нема драгоценијег искуства у животу, него наћи свог пара. Привилегија близанаца је што не мораш да тражиш свој други део.

Физички се доста разликују

Физички смо сасвим различите, толико да у младости није било уверљиво ни да смо сестре. Неким чудом, с годинама све више личимо. Људи се мање запрепашћују кад чују да смо близнакње. Различите смо, колико се разликују лева и десна рука – ја сам леворука. Људмила је даровити уметник, стваралац у сваком смислу. Ја сам тумач стваралаштва. Она види шта ја не видим, ја разумем оно што она не разуме."

Сестра Оље Бећковић мајка је двоје деце

Људмила Бећковић у браку је са Срђаном Јањићијевићем, дипломираним правником, који је неко време био генерални директор “Политике”. Имају двоје деце.

"Анђелија се родила 1993. у Лозани, а Алексеј пет година касније у Москви. Живели смо у четири земље, променили десетак станова, путовали безброј пута," причао је својевремено Срђан, а открио је и како су се упознали:

"Наш први сусрет није прошао бриљантно. На сваки начин сам желео да се упознамо. Заједничку другарицу сам замолио да је некако доведе код мене у стан, на кафу. Наравно, Људмила се није појавила. Када сам је следећи пут срео у граду питао сам је зашто није дошла. Казала је: Замисли да смо ти и ја деда и баба и да нас унуци питају како смо се упознали, а ја кажем: звао ме деда на кафу. Мораш да смислиш нешто оргиналније. И смислио сам."

Венчали су се у Лозани. Кум је био Немац, а кума Рускиња

"Само смо нас четворо били на свадби. Узео сам пола дана одсуства из канцеларије и кад сам се вратио око подне шеф ме је истерао с посла. Увече смо звали родитеље да им јавимо шта се догодило. Моји су били очајни што је прошло без њих и без праве свадбе. Мој таст Матија Бећковић ми је рекао: Замисли да смо комшије и да си дошао да позајмиш од мене крпу. Ти би ме за то питао. А овако си ми узео кћерку без питања," присето се супруг Људмиле Бећковић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas