Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕУОБИЧАЈЕНО

ЗБУЊУЈУЋЕ: Девојка открива да је 3 године СТАРИЈА од своје СЕСТРЕ БЛИЗНАКИЊЕ - Како је то могуће? (ФОТО/ВИДЕО)

У гледаном видеу на ТикТоку, сестре објашњавају како су дошле на свет, остављајући многе задивљеним колико је наука напредовала

1668866413_shutterstock_1bliznakinje-bebe.jpg
Oglas

Развој модерних научних метода у вантелесној оплодњи, вероватно је један од највећих достигнућа човечанства.
Ово је помогло многим женама  и паровима да се остваре као родитељи, онда када природним путем није ишло лако. Иако сложен и дуготрајан процес, ова метода на свет доноси бебе које обично зову 'бебама-чудима'. Након приче две сестре, која се појавила на ТикТоку, овај појам је добио ново значење.

Фото: Принтсцреен ТикТок/мицхел.с.јансе

Наиме, ТикТокерка Мишел Џенс, зачета је овим путем. Одлучила је да подели причу, која говори о њој и њеној сестри. Мишел у свом видео каже, да су и он и њена сестра зачете вантелесном оплодном (ИВФ), 1996.године. Како су обе зачете у истом тренутку, девојка наводи да их то у принципу чини- близнакињама. Али, њихови родитељи су одлучили да их добију у различито време.

Прочитајте још: Не размишља да их смањи: Ово је жена са највећим природним грудима које су тешке 51кг (ФОТО/ВИДЕО)

Мишел о овој несвакидашњој ситуацији говори: '' Ја сам била прва, а ембрион њене сестре - ЈЈ је био 'замрзнут' на  три године, да би се она родила 2000. Мишелина сестра је рођена три године након ње, што значи да је три године од своје билошке сестре близнакиње.

@мицхел.ц.јансе wе аре 3 yеарс апарт бут тецхницаллy тwинс. 😅 #фyп ♬ оригинал соунд - Тик Токер

Видео: ТикТок/ мицхел.ц.јансе

Али овде причи није крај. Мишел у видеу каже још да њихови родитељи још увек чувају још замрзнутих ембриона! За крај додаје, да уколико желе, њих две могу узети ембрионе и родити саме своју 'браћу или сестре'. Ова бизарна прича има 1.6милиона прегледа на ТикТоку, а гледаоци су били шокирани оним што су чули.
Један корисник је написао: ''Лудо је мислити да је једна од вас две била СМРЗНУТА 3 ГОДИНЕ!''
Други је испод приче додао: '' Сачекајте, да ли ово неко може да ми појасни?? Наука је чудо.''

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas