Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милан Калинић о РОДИТЕЉСТВУ: Оштро осудио очеве који не виђају децу - "Који суд? Који закон? Ту нико не може да ти стане на пут"

Глумац за себе сматра да је најбољи отац на свету

1671017798_Foto-Ataimages.rs-Milan-Kalinic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милан Калинић је већ 16 година у складном браку са супругом Сандром, а имају двоје деце - Теу и Вука. Глумац себе не воли да хвали, али када је у питању родитељство, сматра да је најбољи тата на свету.

 - Не волим да говорим о себи кад су многе ствари у питању, али када је реч о родитељству тврдим да сам најбољи тата на свету! Колико год то можда свако мислио за себе, јер свако, наравно, своју децу воли највише, гледам стално шта људи раде и како раде, и ту титулу ћу нескромно сачувати за себе. На то сам поносан. Оно што добијам од деце назад ми је највећа сатисфакција и не треба ми ништа више у животу", рекао је глумац у емисији "Пусти бригу" на "Курир" ТВ.

Прочитајте још: "Ми смо породица": Уз Бруса Вилиса обе супруге и сва деца на заједничкој празничној фотографији

Дао је пример колегинице КАлине Ковачевић, која је такође седела у студију, а када је причала о очевима своје деце, спомиљала је само једног. Милану је то било незамисливо и сматра да нико не може да стане између родитеља и деце.

 - Чујем тако неке приче... Ево на пример Калина има двоје деце из два брака, али помиње само једног оца. Мени су то нејасне ствари, да се разведеш од жене, а разведеш се и од детета, а тога је пуно. Ја кад уђем у причу са људима које упознам кроз посао, говорим о мушкарцима који су разведени, кад их питам какви су са децом, а они ми кажу 'немам неки контакт', ја уђем у знаш какву расправу - рекао је глумац и додао:

 - Ништа не прихватам као оправдање. Углавном се ваде на мајку, односно бившу жену, па кажу 'мајка ово, мајка оно'. Шта мајка? Која мајка може мени да забрани да видим своје дете? Који суд? Који закон? Ту нико не може да ти стане на пут.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas