Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пегла, оклагија, па песница у главу": Милан Калинић проговорио о "тешким временима" из детињства

Глумац и водитељ открио непознате детаље из живота

1663490285_kalinic.jpg
Фото: Yоутубе/К1 Телевизија
Oglas

Тема сексуалности је ових дана у фокусу па је то била главна тема Гоце Тржан и њених гостију, јер се често може чути да је најмлађима тешко, а родитељима често непријатно да причају о сексуалности са децом.

Прочитајте још: Љубавна ПРИЧА Ејми Вајнхаус и човека ког многи криве за њену СМРТ: Увео је у свет ДРОГЕ, годинама искоришћавао и на крају оставио

Глумац и ТВ водитељ Драган Маринковић Маца и глумац Милан Калинић били су гости емисије "Ако проговорим" на телевизији К1, а тема је била када и како разговарати са децом о интимним односима.

- Моја супруга и ја смо врло отворени, некад и претерујемо у тој отворености. Деца причају са нама о свему без икаквих задршки. Син је толико са мном опуштен, али опуштенији је са мамом - открио нам је Калинић који је поносни отац ћерке и сина. - Знаш када чујем рецимо, лако је било нама, а види ово данас, како је тешко, како дете да пустиш. Шта како је? Много је било горе у моје време. Ја када одем из куће нема ме три дана. Појавим се на вратима, прво иде пегла, оклагија, песница у главу, па ме онда грле, па онда иде "јеси ли нормалан, где си три дана, јави се". Сад у свакој секунди знаш где ти је дете. Која јадна деца? Можда их и превише контролишемо. Ја када сам хтео моје дете први пут да пустим да иде превозом у школу, цела фамилија се дигла као да је шаљем спејс шатлом на Месец. Али она треба да вози спејс шатл. Кажем, шта вам је бре људи, ја сам у њеним годинама... прекидају ме кажу друго је то време било. Сада је много лакше, а и деци су доступне информације. Само се треба бавити децом - рекао је Калинић у емисији "Ако проговорим".

"Тајне родитељства" открио је и Драган Маринковић Маца

- Не знам шта ће мој син причати са мном о сексуалности, он је упућенији од мене. Они су на интернету. Ми смо из једног филма, ова данашња деца су из неког другог филма. Боље да у школе убаце основну културу него сексуално образовање, јер данашња деца знају да нас није донела рода, али не знају да кажу добар дан. Говорим о већини. Породица је ембрион сваког здравог друштва и тачка - каже Маринковић, док се овој расправи прикључила и Гоца Тржан:

Прочитајте још: Трагедија која никог не оставља равнодушним: ПРИЧА о тужној СУДБИНИ младе Милице којој је Здравко Чолић посветио песму (ВИДЕО)

 

- Ја сам пре три године своју ћерку и њену најбољу другарицу која је ишла на глуму натерала да узму текст једног од ових нових извођача нарко фолка. Кажу ми: "Ми само слушамо ритам". Да али постоји ту и неки текст. Ај сад узми да ми рецитујеш ти драга девојчице зато што си глумица. Она је прочитала, али када те ствари прочиташ на папиру то је стварно "тоо муцх" за њихове године. Они ту и не разумеју о чему се ради. И шта ћемо сад? Каже ми то и не слушамо, слушамо само "бит", али она не схвата да то слуша, а није свесна тога. И сутра када одеш негде у клуб стварно ће ти бити важно да ти неко пошаље флашу шампањца и бело у килама, и да те одведе у свој скупи ауто. А шта ће се десити у том скупом ауту ако те нисам научила да се одбраниш, да добро изабереш и ако те нисам научила да није бекство из сиромаштва да се удаш са 13 година? Онда се деси страшна ствар - рекла је Гоца Тржан у својој емисији на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas