· · Коментари: 0

"Професори су данас крпе, жао ми је због тога": Милан Калинић о васпитању деце - "Ударим некад васпитно, нисам насилник"

Глумац тврди да су данас родитељи претерано заштитнички настројени према својој деци

1678370917_sinisa_kovacevic_09062022_0021.jpg
Фото: Shutterstock

Милан Калинић, био је гост у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1, у којој је говорио о новим пројектима, али и родитељству.

Популарни глумац често збија шале на свој рачун, па је и овога пута на питање „да ли понекад удари ћерку“, дао одговор у свом маниру.

- Узмем летву и бијем је летвом у главу, а онда је разапнем на крст. Наравно, шалим се. Ударио сам је некад онако васпитно, по гузи – рекао је Милан и додао да се све сада сврстава под насиље:

- Нисам насилник, ја сам из васпитања ударио своје дете некада, а волим га највише на свету и оно мене, јер оно од мене добија највећу љубав и има најсрећније и најлепше детињство. У очима закона, ја сам исто одговоран, као и онај који је дошао кући мртав пијан и малтретира своју породицу – каже Милан и напомиње да му је данас највише жао професора у школи, који су са новим слободама и правима, највише изгубили:

Фото: ATA images

- Професори су данас крпе, њих ми је најжалије. Ја сам од оних родитеља, који каже свом детету, избори се са тим, да је најгори на свету, то ти је професор, не интересује ме. Када је била петиција за покојног професора из Шесте београдске гимназије, долазе ми Теа и Вук и питају ме: „Тата, да ти ми дођемо и кажемо треба петиција, шта би урадио?“. Шта би урадио, па олупао бих вас о зид, мислим фигуративно. Мораш да се избориш са тим, то ти је живот, мораш да се бориш са неправдама. Некада ће неки професор више или мање да те воли, али на теби је да се избориш са тим. Сада се одмах пишу петиције. Не знамо да се изборимо са тим слободама и правима, све је отишло из једне крајности у другу – каже Милан и додаје да су родитељи претерано заштитнички настројени према деци.

- Правимо мале дебиле – додао је глумац.

Милан Калинић недавно је завршио снимање две серије „Од јутра до сутра“, али и наставак серије „Азбука нашег живота“ за коју каже да је животна

- Серија говори о нашим вршњацима и сви се проналазимо у њој. У серији играм тотално нешто супротно од мене. Тотални сам кретен – изјавио је глумац кроз осмех.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.