Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВОЛАН МУ ЈЕ БИО У ГРУДНОМ КОШУ": Милан Калинић је изгубио контролу над возилом - у колима је био са супругом и двоје деце

Милан Калинић је 2015. године изазвао удес у коме на сву срећу није било настрадалих

1712670381_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Milan-Kalinic.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимагес.рс
Oglas

Водитељ и глумац Милан Калинић гостовао је у својој емисији "Преживели", где је заменио улоге са својом супругом Сандром и отворио душу о најтежем периоду живота.

Он је у потресној исповести испричао детаље саобраћајне незгоде која се догодила 1. марта 2015. године у селу Дупци код Бруса, када се Калинић са супругом и двоје деце враћао с Копаоника.

Милан је изгубио контролу над возилом и ударио у "сузуку", у којем је било четворо путника.

Муж и жена, који су седели на месту возача и сувозача, задобили су повреде унутрашњих органа, мушкарац је повредио главу, а жена се жалила на бол у стомаку. Њихова снаја лакше је повређена, а син се угрувао. Они су колима Хитне помоћи превезени у Општу болницу у Крушевцу, где су урађене детаљне анализе.

Калинић је тада тестиран на алкохол, који му није пронађен у крви. Због изазивања удеса, тада је био кажњен са 250.000 динара и изречена му је мера забране управљања моторним возилом у трајању од четири месеца због тешког дела против безбедности саобраћаја.

Судија је нагласила да је као олакшавајућа околност узета чињеница да је Калинић током истраге и суђења признао кривично дело, чиме је допринео убрзању процеса, да је млад и да га оштећени у саобраћајки не гони.

За наведено кривично дело запрећена је казна до четири године, а заменик основног јавног тужиоца у Брусу Милан Михајловић затражио је да се, поред новчане казне, Калинићу изрекне и заштитна мера забране управљања моторним возилом у трајању од шест месеци, што суд није прихватио.

"Ја сам убио човека"

Милан је у емисији "Преживели" испричао да је мислио да је убио човека, те је и заплакао.

- Гледам све те људе, они се деру, шок... Прилазим колима и затичем ситуацију, возачу је био волан у грудном кошу. Он је био нагнут над воланом и лежи са отвореним очима. Видим мртвог човека. То је најгори тренутак у мом животу. Видим човека који не даје знаке живота, он је мртав. Гледам га и кажем себи: "Ја сам убио човека!" Осећам да сам ван себе, окренуо сам се ауту, гледам тебе, Теу и Вука. Кажем себи: "Ти си уништио живот свима! Уништио сам мојој деци живот!" То је пакао, крај, готово. Нема више никаквог живота. Окрећем се ка овом човеку, гледам ове људе... Креће да ми се врти у глави. То је шок у ком не знам шта да радим, коме да помогнем. Краичком ока видим, да му мали прст ради и цела рука. Он је само био у стању шока пар секунди, дошао је себи. Брзо оптрчавам ауто, чупам, ломим све. Хитна помоћ и полиција су се појавили невероватном брзином - присећа се Милан, те открива да је мађарски држављанин који је био за воланом на себи имао најмање повреда за разлику од осталих путника, али је једино био животно угрожен.

Васић и Милошевић били уз њега

- Милан је веома утучен због свега што се догодило и много му је тешко. Да је неко други био на његовом месту, тај би дао изјаву у полицији и отишао, а Калинић је тамо био цело вече и потрудио се да Мађарима обезбеди све што им је потребно. Нашао им је хотелски смештај и побринуо се да им у болници ништа не зафали. Милан је у Београду, али је на вези с лекарима и интересује се за стање повређених - рекао је тада Васић.

Андрија Милошевић рекао је тада да Калинић није имао алкохола у крви.

- Милан је изгубио контролу и у шоку је због свега што се десило. Сад смо му ми најпотребнији како би пребродио ову муку. Срећа у несрећи је то што су сви остали живи, а остало ће се решити како мора - рекао је Милошевић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas