Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милан Поповић изнео шок детаље из везе са Серверином: "Уцењивала ме је да будем интиман са њом"

Бивши партнер популарне певачице изнео је непознате детаље из везе

1665311351_seve-1.jpg
Фото: Принтсцреен ТВ Пинк/Атаимагес
Oglas

Милан Поповић, гостујући у "Новом јутру", одговарао је на веома шкакљива питања Јоване Јеремић, која га дефинитивно није штедела, а успела је да извуче све детаље односа, краља бакра и Северине, у које јавност није била упућена.

Прочитајте још: Када ће се одржати крунисање КРАЉА ЧАРСЛА? Детаљи догађаја који се чека, многе ствари промењене

Бивши партнер популарне певачице, открио је како је дошло до сукоба, као и да га је Северина уцењивала да би био интиман са њом:

- Решио сам да се разведем од Северине после шест месеци, и када сам решио да се растанемо, баш тада је рекла да је у другом стању. Одлучио сам да морам да останем с њом јер нисам хтео да прекине трудноћу, против тога сам, али сам за себе у глави одредио да морамо да будемо партнери у родитељству, али било која друга емотивна веза, бар с моје стране није могла да буде - рекао је Милан у "Новом јутру" и додао:

- Док је Северина била у другом стању, ми смо се виђали, дружили, финансирао трудоћу, јер је од мене тражено да компензујем све трошкове које је она имала јер она није могла да ради док је била у другом стању.

- Никада нисмо живели заједно, виђали смо викендима, после три месеца су кренуле свађе. Ја бих одлазио пре него што свађа и почне није било више пријатно бити у тој вези. Није било пријатно у тој вези. У тих неколико пута је Северина је остала у другом стању - додао је Поповић.

- Целу трудноћу сам одржавао, буквално сам јој носио доручак, био сам тамо присутан и хтео сам да са Северином будем партнер у родитељству. А онда су почеле уцене ако не будем интиман с њом, да спавам с њом, да ће ми она да брани да будем родитељ, да ће ме неки људи посетити, неки заштитари - причао је Милан у једном даху, а онда открио:

- У јуну 2013. имали смо ситуацију, када сам јој рекао да ова веза и ту је Северина хистерисала, били смо на Кипру. После три недеље, предложио сам јој родитељски плану. У Дубровнику смо се потом срели и она је рекла да има милион евра кредита, и ја сам хтео да јој вратим тај кредит, и да наставим да плаћам 10.000 евра алиментације - каже Милан и открива да се осећао преварено са њене стране.

Прочитајте још: Веома тешко је поднела смрт супруга, а сада је певачица проговорила о новој љубави

 

- Ја сам се заљубио у особу која је глумила. И даље се осећам превареним емотивно, као неки њен финансијски пројекат - закључио је Поповић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas