· · Коментари: 0
ШОК

Милица Милша открила кроз какав пакао пролази због серије "Игра судбине": "Мом мужу прете смрћу"

Глумица Милица Милша ужива у огромној слави захваљујући лику Аде Каначки који тумачи у серији „Игра Судбине“

1625755103_milica-milsa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Добро је познато да је публика бурно реаговала на неочекивани обрт на крају прве сезоне и да се многим фановима није допало то што је Ада Каначки мртва, те су чак и планирали да организују протестне шетње како би се њен лик вратио у следећу сезону.

Прочитајте још: Лепа Брена непрепознатљива: Фанови у чуду! (ФОТО)

Ових дана, како каже, њен инбокс је претрпан порукама фанова који траже да се Ада врати у серију.

- Драго ми је што је ова серија постигла невероватан успех. Ево завршена је прва сезона „Игре судбине“ и, као што је публика приметила, неочекиване ствари су се десиле на самом крају. Ми смо оборили све рекорде гледаности у свих 309 епизода, колико је снимљено за прву сезону и велика ми је привилегија што сам била део овог пројекта - признаје Милица  и открива да ли јој ствара притисак то што јој фанови стално пишу.

- Чињеница је да су се гледаоци поистоветили с нашим ликовима, али не могу да кажем да ми то ствара притисак. Драго ми је због свега тога јер да није њих, вероватно ова серија не би доживела оволики број епизода.

"Мом мужу прете смрћу"

- Мом супругу стално пишу, чак му и прете смрћу, моле га да се Ада врати у серију у наредној сезони... Мени такође постављају свакодневно питања шта ће бити с Адом у наредној сезони. Интересантно је да неки хоће чак да организују и протесне шетње да се мој лик врати, јако сам поносна на цео тим који стоји иза свега овога.

Милша открива да ће следећа сезона серије, која стартује од септембра, бити још занимљивија.

Прочитајте још: Шерон Стоун има новог ДЕЧКА: Репер је чак 38 година млађи од ње! (ФОТО)

- Свашта нешто занимљиво и узбудљиво. Биће ту свега, доста обрта, великих шокова, неочекиваних ствари. Убацили смо и нове ликове који ће својом појавом још више зачинити серију. Видећете већ од септембра, ја једва чекам да све почне, јер сам прочитала цели сценарио и одушевљена сам, биће сигурно боље од прве сезоне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.