· · Komentari: 0
ZVEZDE

Šeron Stoun ima novog DEČKA: Reper je čak 38 godina mlađi od nje! (FOTO)

Mediji bruje o tome da je Šeron Stoun našla novog dečka koji je upola mlađi od nje!

1625726007_Seron-Stoun.PNG
Foto: Instagram/ screenshot sharonstone

Šeron Stoun ima 63 godine, a njen novi dečko 25! Radi se o reperu RMR,sa kojim se viđa već nekoliko meseci, a konačno su slikani zajedno.

Pročitajte još: Skarlet Johanson ima lepe vesti koje je uspela da SAKRIJE od javnosti

Šeron Stoun izgleda odlično za svoje godine, a to je nedavno dokazala. Šeron Stoun se slikala u žutom dvodelnom kupaćem kostimu.

Šeron Stoun se zabavlja sa reperom

Međutim, svi su iznenađeni njenim izborom dečka, jer se radi o reperu RMR koji bi mogao da joj bude sin. Oni već nekoliko nedelja izlazi po klubovima Los Anđelesa, a viđeni su popularnim mestima kao što su "Delilah" i "The Highlight Room".

Reper nosi crnu masku i zlatne zube!

Šeron je slikana sa reperom RMR, ali on na slici nosi crnu masku i zlatne zube kako bi zaštitio svoj identitet. Slikani su upravo u klubu "The Highlight Room", a reper je objavio sliku na Instagramu. Reper grli slavnu glumicu, a ona se skupljenih ruku naslonila na njega.

Pročitajte još: Neda Ukraden u LOSOS haljini koju će poželeti svaka žena otpevala kultnu pesmu ZORA JE (VIDEO)

Prema izjavama svedoka oni su čitavo veče proveli u klubu, igrali hip-hop i pili piće u društvu Krista Brauna i Drejka.

Šeron Stoun se zabavljala i sa mladim manekenom

Međutim, iako mnogi misle da ova slika nije dovoljan dokaz da Šeron Stoun ima novog dečka, činjenica je da su mesecima na društvenim mrežama jedan drugom lajkovali postove.

Pročitajte još: Glumica uzela bivšeg verenika Dženifer Lopez, pa najavila novi MODNI TREND (FOTO)

Prijatelj repera tvrdu da muzičar izuzetno ceni Šeron Stoun, ali to je - sve.

Ovo nije prvi put da je Šeron Stoun dovedena u vezu sa mlađim muškarcem. Ona se 2012. godine zabavljala sa argentinskim manekenom Marinom Mica koji je u tom trnutku imao 27 godina. Ovaj maneken važi za jednog od najlepših muškaraca Južne Amerike.

Šeron je posle osam meseci rekla da je raskinula sa manekenom jer nisu imali ništa zajedničko, a ona hoće da se posveti "odrastanju svoje dece".

Pročitajte još: Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Šeron Stoun ima trojicu sinova: Roana (21), Larda (16) i Kvina (15). Bila je u braku sa novinarem i urednikom Filom Bronštajnom, ali su se razveli 2003. godine, a deca su usvojena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Mica (@martinmica)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.