Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић открила шта ради док гледа утакмицу, а ОВОМ фудбалеру је послала поруку пред Светско првенство

Милица је открила да ли се и лично познаје с фудбалерима који играју за нашу репрезентацију, као и с ким се приватно чула

1669129643_milica-pavlovic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/сеноритамилица
Oglas

Певачица Милица Павловић отпутовала је у Дубаи где ће у среду, 23. новембра одржати мини концерт и бити подршка нашој фудбалској репрезентацији.

Прочитајте још: ЕВРОВИЗИЈА више неће бити иста: Ово су велике промене у гласању

С обзиром на то да је капацитет у Катару био мали да прими све љубитеље фудбала велики број наших навијача ће бити смештен у Дубаију, где је организована фан зона у оквиру које ће им предах између фудбалских утакмица улепшати домаће звезде.

– Најискреније жељна сам сунца, а поготову кад је овде овако лоше време. Толико сам пуна неке позитивне енергије и једва чекам да гледам прво утакамицу 24. новемебра, а и свакако оно због чега и идемо да направимо једну феномелану увертиру, развеселимо наш народ. Негде смо навикли, таква смо нација да уз песму и игру све лакше поднесемо и буде нам боље у животу – каже Милица за медије.

Страствени је навијач, а како каже, када прати утакмице зна и да попије, али и да опсује.

– Знам помало да псујем, пијем, лакше подносим када пијем. Па боље то, него таблете (смех). Пратим на друштвеним мрежама шта све пишу док траје утакмица. Знам и кад се изнервирам да одем, и да ме нема по 5, 6 минута да се издувам. Волим када репрезентација игра, овако никад у животу нисам гледала неку утакмицу, нити имам неку страну када су Звезда или Партизан у питању. Увек навијам за репрезентацију – наглашава Милица.

Милица је открила да ли се и лично познаје с фудбалерима који играју за нашу репрезентацију, као и с ким се приватно чула.

Прочитајте још: "Прошла сам као БОСА по трњу": Гоца Тржан отворила душу - "Имала сам утисак да ми на челу пише ОЛОШ"

– Мало пре сам послала поруку Саши Лукићу и пожелела му резултате и на личном нивоу, а затим и целој репрезентацији. С друге стране неко ко ми је најбитнији тамо је супруг моје другарице Ике, а који је у склопу Савеза. Њему шаљем лепу енергију и с њим сам највише у контакту – открила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas