Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић проговорила о односу са Јеленом Карлеушом: "Нема потребе две лавице ставити у кавез"

Млада певачица открила колико јој значи колегиницина подршка

1651309593_milica-pavlovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Милица Павловић у последње време веома је блиска са Јеленом Карлеушом, са којом, како је и сама рекла дели исту муку.

Прочитајте још: Без пешкира и лавора: КОНСТРАКТА изненадила све потпуно другачијим наступом, а многи се питају само једно (ВИДЕО)

Њих две углавном причају о трошковима, а како је и сама млада певачица рекла, ту се одлично разумеју:

- Много ми значи Јеленина подршка која је и те како поставила стандарде у музици. Свака је индивидуа за себе и свака приступа музици на начин на који жели себе да презентује. Ми на крају кукамо једна другој колико нас је шта коштало новца и живаца. Ја када видим неки њен пројекат, тачно знам шта колико кошта. Мислим да је Јелена тип особе која на крају добије збирну цифру, па је вероватно шлог удари. А ја сам тип особе који зна колико кошта расвета, шраф и остало... И с једне стране, мене то нервира јер не знам како сам дошла до тога да будем таква, али се на крају дана разумем и све. И то ме кошта и живаца и свега. Али нема везе. Тако да, нас две делимо муку и радост када треба да се подигне чаша - прича Милица и затим се осврће на њихову могућу сарадњу, односно дуетску песму.

- То сви питају и видим да би то сви и желели. За такве две лавице би морао неко да приступи као прави продуцент. Нама је потребна нека енергична песма. Нема потребе две лавице ставити у кавез. Али морало би да се одговара и једној и другој мелодијски, како не бисмо почупале косе једна другој (смех) - закључила је Милица за Телеграф.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas