· · Komentari: 0

Milica Pavlović progovorila o odnosu sa Jelenom Karleušom: "Nema potrebe dve lavice staviti u kavez"

Mlada pevačica otkrila koliko joj znači koleginicina podrška

1651309593_milica-pavlovic.jpg
Foto: Ataimages

Milica Pavlović u poslednje vreme veoma je bliska sa Jelenom Karleušom, sa kojom, kako je i sama rekla deli istu muku.

Pročitajte još: Bez peškira i lavora: KONSTRAKTA iznenadila sve potpuno drugačijim nastupom, a mnogi se pitaju samo jedno (VIDEO)

Njih dve uglavnom pričaju o troškovima, a kako je i sama mlada pevačica rekla, tu se odlično razumeju:

- Mnogo mi znači Jelenina podrška koja je i te kako postavila standarde u muzici. Svaka je individua za sebe i svaka pristupa muzici na način na koji želi sebe da prezentuje. Mi na kraju kukamo jedna drugoj koliko nas je šta koštalo novca i živaca. Ja kada vidim neki njen projekat, tačno znam šta koliko košta. Mislim da je Jelena tip osobe koja na kraju dobije zbirnu cifru, pa je verovatno šlog udari. A ja sam tip osobe koji zna koliko košta rasveta, šraf i ostalo... I s jedne strane, mene to nervira jer ne znam kako sam došla do toga da budem takva, ali se na kraju dana razumem i sve. I to me košta i živaca i svega. Ali nema veze. Tako da, nas dve delimo muku i radost kada treba da se podigne čaša - priča Milica i zatim se osvrće na njihovu moguću saradnju, odnosno duetsku pesmu.

- To svi pitaju i vidim da bi to svi i želeli. Za takve dve lavice bi morao neko da pristupi kao pravi producent. Nama je potrebna neka energična pesma. Nema potrebe dve lavice staviti u kavez. Ali moralo bi da se odgovara i jednoj i drugoj melodijski, kako ne bismo počupale kose jedna drugoj (smeh) - zaključila je Milica za Telegraf.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.