Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Милица Павловић у проблему: "Сад је овакво стање, кад погледам на доле..."

Многи ће се сложити да Милица Павловић има манекенску линију и да уопште нема потребе да држи дијету

1645350435_milica-pavlovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Ипак, певачица се са већином не би сложила јер сматра да је последњих месец дана угојила. Недавно је са тетком била на зимовању, па се мало опустила и препустила слаткишима због чега је, како каже, набацила који килограм.

Прочитајте још: Марија Килибарда коначно показала изабраника: Ево како изгледа ДЕЧКО кога је дуго скривала од јавности (ФОТО)

- Посветила сам се и породици, тетки. Само сам дошла један дан и рекла тетки да пакује кофере и да идемо на планину. И ми под рукицу, шетња, па седнемо, па крофнице, па кувано вино, па ово, па оно. Ужелела сам се тога и прелепо ми је било - каже певачица за Гранд Онлине и додаје да се толико опустила да није могла да контролише свој појачани апетит. За главног кривца оптужила је конобара који јој је констатно доносио слаткише.

- Ја лепо узмем 5, па се вратим за још један и он то види и само дође и стави још колача испред мене. Тетка, која је иначе здравствени радник, само ме погледа и каже "Милице, шта ти је'", рек'о "Тетка, не знам шта ми је, имам апетит, јела бих још"- прича Милица и с осмехом напомиње да се сад због тога горко каје.Све њене објаве са одмора где "тамани" слаткише верно је пратила и њена нутриционисткиња, која ју је одмах по повратку у Београд бацила на дијету.

- Јуче ми је дала дијету. Одмах сам јој рекла "Сад је овакво стање, кад погледам на доле од свог стомака видим само стопала". Ето, такво је стање тренутно - истиче она, мада ми примећујемо да никад боље није изгледала. Ипак, одмах нас је демантовала тврдећи да виде други.

Прочитајте још: Венчали се Петар Грашо и Хана Хуљић: Млада блистала у бајковитој венчаници (ФОТО)

- Не бих се сложила. Примећују и дизајнери који ми шију костиме за спотове и наступе. Дефинитивно сам добила благо проширење - тврди Милица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas