Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Milica Pavlović u problemu: "Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole..."

Mnogi će se složiti da Milica Pavlović ima manekensku liniju i da uopšte nema potrebe da drži dijetu

1645350435_milica-pavlovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Ipak, pevačica se sa većinom ne bi složila jer smatra da je poslednjih mesec dana ugojila. Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila i prepustila slatkišima zbog čega je, kako kaže, nabacila koji kilogram.

Pročitajte još: Marija Kilibarda konačno pokazala izabranika: Evo kako izgleda DEČKO koga je dugo skrivala od javnosti (FOTO)

- Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo - kaže pevačica za Grand Online i dodaje da se toliko opustila da nije mogla da kontroliše svoj pojačani apetit. Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše.

- Ja lepo uzmem 5, pa se vratim za još jedan i on to vidi i samo dođe i stavi još kolača ispred mene. Tetka, koja je inače zdravstveni radnik, samo me pogleda i kaže "Milice, šta ti je'", rek'o "Tetka, ne znam šta mi je, imam apetit, jela bih još"- priča Milica i s osmehom napominje da se sad zbog toga gorko kaje.Sve njene objave sa odmora gde "tamani" slatkiše verno je pratila i njena nutricionistkinja, koja ju je odmah po povratku u Beograd bacila na dijetu.

- Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla "Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala". Eto, takvo je stanje trenutno - ističe ona, mada mi primećujemo da nikad bolje nije izgledala. Ipak, odmah nas je demantovala tvrdeći da vide drugi.

Pročitajte još: Venčali se Petar Grašo i Hana Huljić: Mlada blistala u bajkovitoj venčanici (FOTO)

- Ne bih se složila. Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje - tvrdi Milica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas