Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић о удаји и деци: "Родитељи ме питају када ће да постану бака и дека, а ја чак немам ни дечка"

Милица Тодоровић никад искреније о приватном животу

1680952466_416a693c921e02d800d8be5ef6b01d9fe147e662.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Тодоровић увек је искрена када је реч о љубави. Певачица признаје да тренутно нема партнера, али да јој родитељи постављају све више питања у вези са удајом и заснивањем породице.

Са друге стране и певачица признаје да је то њена велика жеља, али да тренутно нема дечка са којим би планирала будућност.

- Родитељи ме раније нису терали да се удам и да родим дете, али у последње време су као на иглама! Стално ме питају када ће да постану бака и дека. Много би волели да добију унуче и ја их разумем јер је то нешто природно. Међутим, не може кад они хоће, јер ја чак немам ни дечка. Али, уколико бих се сутра заљубила, одмах бих затруднела. Волела бих да имам троје деце, јер много волим малишане. Једна прелепа девојчица ме је недавно разнежила на снимању спота за моју нову песму. Када сам гледала кадрове са њом, сузе су ми кренуле. Једва чекам да постанем мајка, али то не одређујем ја, већ Бог - прича Милица за Информер и додаје да не планира да мења презиме када се буде удавала.

- Сви ме знају као Милицу Тодоровић, па бих задржала своје и додала мужевљево презиме. Мој будући супруг ће морати то да разуме, јер ми је битно због посла којим се бавим. Поред тога, важна ће ми бити његова подршка. Не бих поднела да сам са неким ко је болесно љубоморан. Немам ништа против љубоморе у дозама нормале, чак ми је здрава љубомора прихватљива. Али она друга не долази у обзир.

Милица даље објашњава да јој није важна професија будућег дечка већ да је највише важно да се међусобно разумеју:

- Не занима ме да ли је момак са којим сам у вези фудбалер или глумац, већ да ме поштује и разуме. Веома ми је важно да има нешто у глави, како бисмо могли о свему да разговарамо. Једва чекам да нађем таквог, па да коначно оснујем породицу. Тренутно ми се нико не допада, заљубљена сам у себе - завршава причу Милица.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas