· · Komentari: 0

Milica Todorović o udaji i deci: "Roditelji me pitaju kada će da postanu baka i deka, a ja čak nemam ni dečka"

Milica Todorović nikad iskrenije o privatnom životu

1680952466_416a693c921e02d800d8be5ef6b01d9fe147e662.jpg
Foto: ATA images

Milica Todorović uvek je iskrena kada je reč o ljubavi. Pevačica priznaje da trenutno nema partnera, ali da joj roditelji postavljaju sve više pitanja u vezi sa udajom i zasnivanjem porodice.

Sa druge strane i pevačica priznaje da je to njena velika želja, ali da trenutno nema dečka sa kojim bi planirala budućnost.

- Roditelji me ranije nisu terali da se udam i da rodim dete, ali u poslednje vreme su kao na iglama! Stalno me pitaju kada će da postanu baka i deka. Mnogo bi voleli da dobiju unuče i ja ih razumem jer je to nešto prirodno. Međutim, ne može kad oni hoće, jer ja čak nemam ni dečka. Ali, ukoliko bih se sutra zaljubila, odmah bih zatrudnela. Volela bih da imam troje dece, jer mnogo volim mališane. Jedna prelepa devojčica me je nedavno raznežila na snimanju spota za moju novu pesmu. Kada sam gledala kadrove sa njom, suze su mi krenule. Jedva čekam da postanem majka, ali to ne određujem ja, već Bog - priča Milica za Informer i dodaje da ne planira da menja prezime kada se bude udavala.

- Svi me znaju kao Milicu Todorović, pa bih zadržala svoje i dodala muževljevo prezime. Moj budući suprug će morati to da razume, jer mi je bitno zbog posla kojim se bavim. Pored toga, važna će mi biti njegova podrška. Ne bih podnela da sam sa nekim ko je bolesno ljubomoran. Nemam ništa protiv ljubomore u dozama normale, čak mi je zdrava ljubomora prihvatljiva. Ali ona druga ne dolazi u obzir.

Milica dalje objašnjava da joj nije važna profesija budućeg dečka već da je najviše važno da se međusobno razumeju:

- Ne zanima me da li je momak sa kojim sam u vezi fudbaler ili glumac, već da me poštuje i razume. Veoma mi je važno da ima nešto u glavi, kako bismo mogli o svemu da razgovaramo. Jedva čekam da nađem takvog, pa da konačno osnujem porodicu. Trenutno mi se niko ne dopada, zaljubljena sam u sebe - završava priču Milica.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.