Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Минимални бикини и САВРШЕНО ТЕЛО: Да ли је могуће да овако изгледа жена од 58 година? (ВИДЕО)

Некада је била супермодел, а и даље оправдава надимак који је тада добила

1671012700_profimedia-0472591201-El-Mekfirson.jpg
Oglas

Била је позната под надимком ''Тело'', током своје успешне манекенске каријере 80-тих и 90-тих. Ел Мекфирсон је пореклом Аустралијанка, а доказала је и да у шестој деценији и даље има 'То тело'.
У видеу који је поделила на Инстаграму, приказала је своју невероватно витку и затегнуту фигуру.

Она је ове године напунила 58 година, и има двоје деце. У видеу се појављује у црном бикинију, кратком сивом џемперу, пуштене косе, а на лицу носи велике црне наочаре. Она затим подиже руке у вис, и открива свој раван стомак и трбушњаке.

Прочитајте још: УПОЗНАЈТЕ СРЕДУ: Ко је млада глумица која је својом упечатљивом улогом у истоименој серији, ОДУШЕВИЛА ПЛАНЕТУ? (ФОТО/ВИДЕО)

Ел је недавно открила која је тајна њеног фит изгледа. Како наводи бивши супермодел, она пре свега води рачуна о свом телу тако што га три пута недељно третира четком за суво четкање. Ова четка служи за стимулацију циркулације и лимфну дренажу, како би очистила организам од токсина. Она такође има рутину за негу коже која кошта  1.400долара. Ако јој предстоји црвени тепих или фотографисање, она се припрема тако што прави сок од цеђеног поврћа и одређени суплеменент, као додатак хранљивих супстанци.

Прочитајте још: "Мој оброк се своди на пет залогаја": Гоца Божиновска открила како одржава витку линију деценијама - "Нисам на дијетама, али ову храну не волим" (ФОТО)

''Код куће, верујем да је најбољи третман лица оно што ставите у своје тело'', рекла је Ел за 'Харперс Базар'. Када је реч о вежбама, она је за исти магазин изјавила да има за циљ да сваки дан вежба у 06:30 ујутру:

''Или ћу се бавити јогом, или ћу скочити на бицикл и отићи на плажу на купање. Ако сам напуту, понећу патике за трчање и отићи на трчање или у шетњу'', рекла је она.

 

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas