Oglas
· · Komentari: 0

Minimalni bikini i SAVRŠENO TELO: Da li je moguće da ovako izgleda žena od 58 godina? (VIDEO)

Nekada je bila supermodel, a i dalje opravdava nadimak koji je tada dobila

1671012700_profimedia-0472591201-El-Mekfirson.jpg
Oglas

Bila je poznata pod nadimkom ''Telo'', tokom svoje uspešne manekenske karijere 80-tih i 90-tih. El Mekfirson je poreklom Australijanka, a dokazala je i da u šestoj deceniji i dalje ima 'To telo'.
U videu koji je podelila na Instagramu, prikazala je svoju neverovatno vitku i zategnutu figuru.

Ona je ove godine napunila 58 godina, i ima dvoje dece. U videu se pojavljuje u crnom bikiniju, kratkom sivom džemperu, puštene kose, a na licu nosi velike crne naočare. Ona zatim podiže ruke u vis, i otkriva svoj ravan stomak i trbušnjake.

Pročitajte još: UPOZNAJTE SREDU: Ko je mlada glumica koja je svojom upečatljivom ulogom u istoimenoj seriji, ODUŠEVILA PLANETU? (FOTO/VIDEO)

El je nedavno otkrila koja je tajna njenog fit izgleda. Kako navodi bivši supermodel, ona pre svega vodi računa o svom telu tako što ga tri puta nedeljno tretira četkom za suvo četkanje. Ova četka služi za stimulaciju cirkulacije i limfnu drenažu, kako bi očistila organizam od toksina. Ona takođe ima rutinu za negu kože koja košta  1.400dolara. Ako joj predstoji crveni tepih ili fotografisanje, ona se priprema tako što pravi sok od ceđenog povrća i određeni suplemenent, kao dodatak hranljivih supstanci.

Pročitajte još: "Moj obrok se svodi na pet zalogaja": Goca Božinovska otkrila kako održava vitku liniju decenijama - "Nisam na dijetama, ali ovu hranu ne volim" (FOTO)

''Kod kuće, verujem da je najbolji tretman lica ono što stavite u svoje telo'', rekla je El za 'Harpers Bazar'. Kada je reč o vežbama, ona je za isti magazin izjavila da ima za cilj da svaki dan vežba u 06:30 ujutru:

''Ili ću se baviti jogom, ili ću skočiti na bicikl i otići na plažu na kupanje. Ako sam naputu, poneću patike za trčanje i otići na trčanje ili u šetnju'', rekla je ona.

 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas