· · Komentari: 0

"Moj obrok se svodi na pet zalogaja": Goca Božinovska otkrila kako održava vitku liniju decenijama - "Nisam na dijetama, ali ovu hranu ne volim" (FOTO)

Pevačica priznala da bez jedne namirnice nikako ne može

1670931159_foto-Goca-Ata-images.jpg
Foto: ATA images

Goca Božinovska već decenijama održava vitku figuru, iako ne drži stroge dijete. Tvrdi da sve zna da kuva i da je najviše kulinarskih veština naučila od svekrve.

"Za mene ne postoje prepreke kada je kuvanje u pitanju, jer sve što naumim znam da pripremim. Kada god mi se neko jelo svidi, automatski tražim recept. Prve korake u kulinarstvu napravila sam uz maminu pomoć, ali svekrva je bila ta koja me je naučila mnogo toga u kuhinji. Od nje sam pokupila recept za pravi kafanski gulaš, i po njemu sam postala čuvena", ispričala je za "Grand Online" jednom prilikom, pa dodala da ne voli masnu i začinjenu hranu:

"Ne volim ništa što je začinjeno i masno, tako da pečenja izbegavam u širokom luku. Uvek se pre opredeljujem za piletinu, mada najviše uživam u povrću, a omiljeno jelo mi je sataraš. Jednom prilikom probala sam kinesku patku i zgrozila sam se. Ona se priprema u šećeru, a ne u soli, i zaista mi je ukus bio užasan. Međutim, s vremenom je počeo da mi se sviđa taj specijalitet, pa često u inostranstvu tražim meso sa slatkim sosom".

Pročitajte još: Milica Pavlović za DVE nedelje smršala 10 KG: Ujutru je jela samo jednu namirnicu, a ovo je njen jelovnik

Najviše je oduševljena kineksom kuhinjom, a sir nikako ne može da izbaci iz ishrane:

"Sirevi su mi porok, bez nijh ne znam, ne mogu i neću. Inače, vrlo malo jedem, moj obrok se svodi na pet zalogaja. Ipak, kada kuvam, onda je to obilno, ali od svega toga ja najmanje probam. Od svih svetskih kuhinja, moram da priznam da sam oduševljena kineskom. Mada, i mi imamo specijalitete, kao što su sarma i roštilj, koji su zaista remek-delo za strane turiste. Doduše, nama je to svaki dan omogućeno da jedemo, pa verovatno više ne znamo merački da uživamo u tome, ali bitno je da imamo čime da se dičimo pred gostima".

Voli da kuva za najbliže, a ne krije da je i partnerima pripremala romantične večere:

"Vaspitana sam tako da mislim da je svaka žena kompletna tek kada se dokaže i kao vrsna kuvarica. Nikada nisam zavodila muškarce kulinarskim veštinama, ali im je godilo moje umeće i nisu štedeli na rečima hvale. Za sebe mogu da kažem da sam prava domaćica i svako malo pripremam večere za sebi drage ljude. Takođe, nisu mi strane ni romantične večere koje sam priređivala svojoj jačoj polovini, ali i kojima sam bila iznenađivana od strane istog. Uglavnom smo na taj način obeležavali bitne datume u vezi ili uopšte u godini", zaključila je Goca za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.