· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Мирка Васиљевић први пут пред камерама проговорила о четвртој трудноћи: "Порођај чекам са великим узбуђењем"

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић по четврти пут ће се остварити у улози родитеља

1625415099_mirka-vasiljevic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Наша популарна глумица први пут пред камерама је открила све о четвртој трудноћи, како се осећа и да ли има страх.

Прочитајте још: Славни глумац одушевљен Србијом и Новаком Ђоковићем: "Једва чекам да дођем у вашу земљу"

- Нисам неко ко је плашљив и неко ко има страх. Ако имате људе уз себе које волите, све је могуће решити са осмехом на лицу. Доста ствари ми је познато, неке ствари сам заборавила. Мала деца су мала брига, велика деца велика брига. Када дођете у неке друге године заборавите. Ми смо желели велику породицу, никад доста. И имамо велику породицу", рекла је Мирка која је у 6. месецу трудноће, али не жели да открије пол бебе - рекла је Мирка у емисији  Премијера-Викенд специјал, не желећи да открије пол детета, већ је кроз осмех додала да ће се у октобру знати да ли је син или ћерка.

Мирка и Вујадин и даље живе у ванбрачној заједници

- Најбитније је да имате здрав однос и нормалну комуникацију. У свакој свађи је на крају најбитније да се схвати шта је био проблем - рекла је Мирка у емисији "Премијера-викенд специјал".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.