Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Mirka Vasiljević prvi put pred kamerama progovorila o četvrtoj trudnoći: "Porođaj čekam sa velikim uzbuđenjem"

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po četvrti put će se ostvariti u ulozi roditelja

1625415099_mirka-vasiljevic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Naša popularna glumica prvi put pred kamerama je otkrila sve o četvrtoj trudnoći, kako se oseća i da li ima strah.

Pročitajte još: Slavni glumac oduševljen Srbijom i Novakom Đokovićem: "Jedva čekam da dođem u vašu zemlju"

- Nisam neko ko je plašljiv i neko ko ima strah. Ako imate ljude uz sebe koje volite, sve je moguće rešiti sa osmehom na licu. Dosta stvari mi je poznato, neke stvari sam zaboravila. Mala deca su mala briga, velika deca velika briga. Kada dođete u neke druge godine zaboravite. Mi smo želeli veliku porodicu, nikad dosta. I imamo veliku porodicu", rekla je Mirka koja je u 6. mesecu trudnoće, ali ne želi da otkrije pol bebe - rekla je Mirka u emisiji  Premijera-Vikend specijal, ne želeći da otkrije pol deteta, već je kroz osmeh dodala da će se u oktobru znati da li je sin ili ćerka.

Mirka i Vujadin i dalje žive u vanbračnoj zajednici

- Najbitnije je da imate zdrav odnos i normalnu komunikaciju. U svakoj svađi je na kraju najbitnije da se shvati šta je bio problem - rekla je Mirka u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas