Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Мислим да ме се мушкарци плаше...": Милица Тодоровић о удварачима, послу, па и устајању у пет због серије „Певачица"

Апликације за упознавање, наглашава, никада није имала и то је нимало не занима

1687174830_amig_show_17012023_0093-Milica-Todorovic.JPG
Фото: АТА
Oglas

Милица Тодоровић пожалила се током разговора с једним медијима како јој мушкарци уопште и не прилазе, али наглашава да због тога није изгубила веру у љубав. Упитана да ли и она има исти проблем као и њене колегинице - да је баш нико не мува, одговорила је:

- Ни ја немам удвараче.

- Мислим да ме се мушкарци плаше, а уопште нисам страшна - казала је Милица пише „Информер", па наставила о томе како је то, ипак, само њено мишљење, јер јој то нико још није и признао.

- Није ниједан, јер ту нема шта да се признаје. Ако се плаши да се упозна са мном, онда упознавања није ни било.

На питање да ли она прилази прва или чека мушкарца да направи тај корак, одговара:

„У љубави нема правила!"

- У љубави нема правила. Битна је енергија. Небитно је ко ће да направи први корак ако та енергија експлодира.

На пословном плану, са друге стране, Милица није попут појединих сабораца с естраде морала због албума да подиже кредит.

- Хвала Богу, нисам. Када сам почињала, штедела сам сваки динар за песме. Нисам куповала скупу гардеробу, ни шминку, јер сам све што зарадим улагала у посао. Свака част свакоме ко је дигао кредит да би уложио у каријеру, али ја нисам. Сада већ дуго радим, па имам довољно новца и за песме и за гардеробу, али и шминку коју највише волим. А успела сам да купим и стан, због чега сам веома срећна - истиче без длаке на језику она, па наставља о томе да ли је можда размишљала да покрене и какав приватни бизнис.

- Сада ми је приоритет да урадим добар и квалитетан албум. Али ако бих улагала у бизнис, то би дефинитивно биле некретнине. Одавно сам размишљала да направим и свој бренд шминке, али сам одустала од те идеје, што не значи да се некада неће остварити.

Овом приликом, за поменуте медије присетила се и снимања за серију „Певачица", те устајања у пет ујутру због истог. То јој је, каже, веома пријало.
 
- Толико ми је било лепо да ми није било тешко да устајем у пет ујутру и будем спремна на сету у шест како бих започела снимање у раним јутарњим часовима. Захвална сам екипи која ме је од првог дана прихватила, прелазила са мном сценарио, смејала се и учинила да ми 12 сати снимајућег дана прође брзо. Најтеже ми је пало рано устајање, а учење текста ми је била једна од лакших ствари - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas