Oglas
· · Komentari: 0

„Mislim da me se muškarci plaše...": Milica Todorović o udvaračima, poslu, pa i ustajanju u pet zbog serije „Pevačica"

Aplikacije za upoznavanje, naglašava, nikada nije imala i to je nimalo ne zanima

1687174830_amig_show_17012023_0093-Milica-Todorovic.JPG
Foto: ATA
Oglas

Milica Todorović požalila se tokom razgovora s jednim medijima kako joj muškarci uopšte i ne prilaze, ali naglašava da zbog toga nije izgubila veru u ljubav. Upitana da li i ona ima isti problem kao i njene koleginice - da je baš niko ne muva, odgovorila je:

- Ni ja nemam udvarače.

- Mislim da me se muškarci plaše, a uopšte nisam strašna - kazala je Milica piše „Informer", pa nastavila o tome kako je to, ipak, samo njeno mišljenje, jer joj to niko još nije i priznao.

- Nije nijedan, jer tu nema šta da se priznaje. Ako se plaši da se upozna sa mnom, onda upoznavanja nije ni bilo.

Na pitanje da li ona prilazi prva ili čeka muškarca da napravi taj korak, odgovara:

„U ljubavi nema pravila!"

- U ljubavi nema pravila. Bitna je energija. Nebitno je ko će da napravi prvi korak ako ta energija eksplodira.

Na poslovnom planu, sa druge strane, Milica nije poput pojedinih saboraca s estrade morala zbog albuma da podiže kredit.

- Hvala Bogu, nisam. Kada sam počinjala, štedela sam svaki dinar za pesme. Nisam kupovala skupu garderobu, ni šminku, jer sam sve što zaradim ulagala u posao. Svaka čast svakome ko je digao kredit da bi uložio u karijeru, ali ja nisam. Sada već dugo radim, pa imam dovoljno novca i za pesme i za garderobu, ali i šminku koju najviše volim. A uspela sam da kupim i stan, zbog čega sam veoma srećna - ističe bez dlake na jeziku ona, pa nastavlja o tome da li je možda razmišljala da pokrene i kakav privatni biznis.

- Sada mi je prioritet da uradim dobar i kvalitetan album. Ali ako bih ulagala u biznis, to bi definitivno bile nekretnine. Odavno sam razmišljala da napravim i svoj brend šminke, ali sam odustala od te ideje, što ne znači da se nekada neće ostvariti.

Ovom prilikom, za pomenute medije prisetila se i snimanja za seriju „Pevačica", te ustajanja u pet ujutru zbog istog. To joj je, kaže, veoma prijalo.
 
- Toliko mi je bilo lepo da mi nije bilo teško da ustajem u pet ujutru i budem spremna na setu u šest kako bih započela snimanje u ranim jutarnjim časovima. Zahvalna sam ekipi koja me je od prvog dana prihvatila, prelazila sa mnom scenario, smejala se i učinila da mi 12 sati snimajućeg dana prođe brzo. Najteže mi je palo rano ustajanje, a učenje teksta mi je bila jedna od lakših stvari - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas