Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Многи до сада нису имали прилике да га чују: Ево како заправо звучи глас краљице Камиле (ВИДЕО)

У јавности нисмо имали прилике да је чујемо

1663407460_kamila-parker-profimedia.jpg
Фото: Камила Паркер/Профимедиа
Oglas

Новопечена краљица Камила, ретко кад је у јавности причала, па су се многи људи запитали, да ли уопште знају како заиста звучи њен глас.

Прочитајте још: Дејвид Бекам заплакао пред ковчегом краљице Елизабете: Славни фудбалер није могао да савлада емоције (ФОТО)

Једна тиктокерка, која се детаљно бави краљевском породицом, открила је какао Камила звучи када прича:

- Приметила сам да многи од вас никада нису чули Камилин глас, мислим да је то штета, јер она по мени има заиста леп глас - рекла је у снимку ова млада инфлуенсерка.

 

@матта_оф_фацт Реплyинг то @сцритцхсцротцхие Реплyинг то @сцритцхсцротцхие Реплy то @сцритцхсцротцхие Тхе #ДуцхессофЦорнwалл хас а ловелy воице! 🌸 #роyалс #цамиллапаркербоwлес #роyалфамилy #катемиддлетон #бритисхроyалс #цхарлесандцамилла #итв #цоунтрyлифе #дуцхессофцамбридге ♬ оригинал соунд - матта_оф_фацт

Она је поставила видео исечка документарног филма о Камили који је објављен на ИТВ-у уз коментар: "Да ли сте очекивали овакав глас?"

Прочитајте још: Последња ЖЕЉА краљице ЕЛИЗАБЕТЕ: Знала је да јој се ближи крај, али је успела да је оствари на време

Њени пратиоци, били су веома изненађени, а многи су коментарисали да има много дубљи глас, него што су они очекивали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas