Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Многи се не би усудили, а она одговорила као из топа: Џулија Робертс открила која је најтежа ДРОГА коју је конзумирала

Славна глумица признала да јој је било лепо под дејством наркотика

1702115375_b071a382333c6fe07bf17566c11130d007f06ff1.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / јулиаробертс
Oglas

Глумица Џулија Робертс гостовала је у емисији "Wатцх Wхат Хаппенс Ливе", коју води Енди Коен. Током игре под називом "Плеад тхе Фифтх", у емисији је одговарала на низ питања. У тој игри звезде одговарају на три брза питања водитеља.

Једно од питања је било да рангира своја три највећа филма: Ноттинг Хилл, Мy Бест Фриенд'с Wеддинг и Преттy Wоман. Џулија на то питање није хтела да одговори, а Коен је коментарисао: "Сви су тако добри."

Питао ју је и која јој је најмање омиљена особа у ријалитију "Реал Хоусеwивес" у историји те емисије. Она је одговорила Џен Шах која, иначе, тренутно служи затворску казну.

"То само кажем зато што је она у затвору, а ја се осећам сигурно", објаснила је глумица.

Кеон је затим питао која је најтежа дрога коју је икад пробала. Иако већина познатих на ово не би одговорила, Робертс је рекла: "Печурке."

"Да, било је лепо, нећу да лажем. Децо, не покушавајте то код куће", додала је.

Џулија Робертс је звезда је филма "Леаве тхе Wорлд Бехинд" који је стигао на Нетфликс. Уз њу глуме и Итан Хоук, Махершала Али, Кевин Бејкон и Мyха'ла Херолд.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas