Oglas
· · Komentari: 0

Mnogi se ne bi usudili, a ona odgovorila kao iz topa: Džulija Roberts otkrila koja je najteža DROGA koju je konzumirala

Slavna glumica priznala da joj je bilo lepo pod dejstvom narkotika

1702115375_b071a382333c6fe07bf17566c11130d007f06ff1.jpg
Foto: Printskrin / instagram / juliaroberts
Oglas

Glumica Džulija Roberts gostovala je u emisiji "Watch What Happens Live", koju vodi Endi Koen. Tokom igre pod nazivom "Plead the Fifth", u emisiji je odgovarala na niz pitanja. U toj igri zvezde odgovaraju na tri brza pitanja voditelja.

Jedno od pitanja je bilo da rangira svoja tri najveća filma: Notting Hill, My Best Friend's Wedding i Pretty Woman. Džulija na to pitanje nije htela da odgovori, a Koen je komentarisao: "Svi su tako dobri."

Pitao ju je i koja joj je najmanje omiljena osoba u rijalitiju "Real Housewives" u istoriji te emisije. Ona je odgovorila Džen Šah koja, inače, trenutno služi zatvorsku kaznu.

"To samo kažem zato što je ona u zatvoru, a ja se osećam sigurno", objasnila je glumica.

Keon je zatim pitao koja je najteža droga koju je ikad probala. Iako većina poznatih na ovo ne bi odgovorila, Roberts je rekla: "Pečurke."

"Da, bilo je lepo, neću da lažem. Deco, ne pokušavajte to kod kuće", dodala je.

Džulija Roberts je zvezda je filma "Leave the World Behind" koji je stigao na Netfliks. Uz nju glume i Itan Houk, Maheršala Ali, Kevin Bejkon i Myha'la Herold.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas