Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Многима се то искомпликовало, ја сам, хвала Богу, имао среће": Дарко Лазић је после операције желуца смршао 103 килограма

Дарко Лазић проговорио о операцији желуца која му је помогла да дође до жељене килаже

1707309127_1704274100_493119cd25dac8a407b79a90400c953db11003b0.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Он је сада проговорио о детаљима свог приватног живота, те је открио како му је са његовом изабраницом у браку.

- Катарина и ја као да смо цео живот у браку, то код нас не постоји само првих годину дана. Нама ће бити цео живот лепо и трудићемо се. Битно је да се две особе нађу и разумеју и да поштују једно друго. Сматрам да је то кључ успешног брака - каже фолкер.

Лазић је пре четири године изгубио оца, који је преминуо услед компликација операције смањења желуца.

- Што се тиче смрти мога оца, не бих имао пуно тога да причам и нешто не волим да причам о томе. То је болан тренутак и једна велика рана за цео живот. Али ето, живот иде даље и ми морамо да наставимо даље јер имамо због кога да живимо и због кога да се боримо. Само то могу да кажем - прича певач и додаје колико је он укупно смршао након овог захвата:

- Ја стварно никаквих проблема нисам имао, нити их имам данас. Знам да се многима искомпликовало, ја сам, хвала Богу, имао срећу да све прође како треба. Смршао сам око 103 килограма.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas