Oglas
· · Komentari: 0

"Mnogima se to iskomplikovalo, ja sam, hvala Bogu, imao sreće": Darko Lazić je posle operacije želuca smršao 103 kilograma

Darko Lazić progovorio o operaciji želuca koja mu je pomogla da dođe do željene kilaže

1707309127_1704274100_493119cd25dac8a407b79a90400c953db11003b0.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

On je sada progovorio o detaljima svog privatnog života, te je otkrio kako mu je sa njegovom izabranicom u braku.

- Katarina i ja kao da smo ceo život u braku, to kod nas ne postoji samo prvih godinu dana. Nama će biti ceo život lepo i trudićemo se. Bitno je da se dve osobe nađu i razumeju i da poštuju jedno drugo. Smatram da je to ključ uspešnog braka - kaže folker.

Lazić je pre četiri godine izgubio oca, koji je preminuo usled komplikacija operacije smanjenja želuca.

- Što se tiče smrti moga oca, ne bih imao puno toga da pričam i nešto ne volim da pričam o tome. To je bolan trenutak i jedna velika rana za ceo život. Ali eto, život ide dalje i mi moramo da nastavimo dalje jer imamo zbog koga da živimo i zbog koga da se borimo. Samo to mogu da kažem - priča pevač i dodaje koliko je on ukupno smršao nakon ovog zahvata:

- Ja stvarno nikakvih problema nisam imao, niti ih imam danas. Znam da se mnogima iskomplikovalo, ja sam, hvala Bogu, imao sreću da sve prođe kako treba. Smršao sam oko 103 kilograma.

(Pink)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas