Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОЋНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Када је унук нашминкао баку, нико није могао да поверује КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ЗАИСТА ГОДИНА! (ФОТО/ВИДЕО)

Од старице до филмске диве, без хируршких захвата

1671891375_baka-i-unuk-naslov.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/александар_драмицанин
Oglas

Бака Милка, како је унук од миља зове, обично носи мараме, не фарба се и не шминка, и живи у једном селу поред Ивањице. Међутим, Александар Драмићанин, доказао је насупрот увреженом мишљењу, да  свака жена може бити лепа као филмска дива, уз одговарајућу шминку и фризуру, без помоћи естетске хирургије! 

Прочитајте још: ЈАСНА ПОРУКА: У најновијој објави, Анастасија Ражнатовић написала ОВО, а сви се питају коме је посвећено (ФОТО)

"Она је обична бака из свог села, не сређује се и скромна је жена, али је прелепа и одувек ми је инспирација. Косу увек носи у марами, па сам дошао на идеју и косу да јој средим. Пре десетак година сам је већ једном шминкао, али последњи пут сам то радио у карантину, јер сам за све то време био у Ивањици, па сам искористио прилику. Тада сам је буквално натерао, јер није била посебно расположена за то, а други пут сам то радио са циљем да урамим њене портрете у свом салону, па сам радио фоткање посебно у те сврхе," испричао је Александар пре нешто више од годину дана.

Прочитајте још: ОД КЕЈТ МИДЛТОН- ДЖЕМ НА ПОКЛОН: Традиција, коју будућа краљица жели да пренесе и на своју децу

Он своје умеће улепшавања, показује тако што учини да његова бака делује барем 15 до 20 година млађе. Бака Милоратка иначе има 87 година, а пре пар година, од старице је направио праву диву!

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas