Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Могао бих да напишем књигу о самопрезиру": Роби Вилијамс знатно смршао, па објаснио због чега

Познати британски певач Роби Вилијамс знатно је смршао у последње време, а сада је на општу забринутост опбођжаваоца широм света решио да открије са којим се проблемим суочава.

1689750242_profimedia-0787630861.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Роби се осврнуо на губитак тежине након што су фанови приметили његову знатну мршавост у видео снимку који је раније ове године објавила његова супруга Ајда Филд. Певач је на Инстаграму поставио цртеж на којем су приказана два лика, један који каже: "Отишло је предалеко", а други: "О, благословен си".

На слици је такође писало:

- Моја идеална циљна тежина је да су људи забринути за мене. Дакле, ако се појави дух и каже да ваша супермоц́ може бити способност да летите или да једете шта желите и да останете на циљној тежини? - написао је Риби и објаснио да не воли своје тело.

- Могао бих да напишем књигу о самопрезиру када је у питању слика мог тела. Као чиста мржња према себи, Ружноц́а осец́ања ружног. Ја сам дисморфан у телу. Дакле, можете замислити шта мој ум види. Тренутно сам мршав... али ми ум говори: 'Сјајно, Роби. Успео си да смршаш, а сада си стар. Честитам, аплауз.

Телесни дисморфни поремец́ај (БДД), или телесна дисморфија, је стање менталног здравља где особа проводи много времена бринуц́и о недостацима у свом изгледу. Ови недостаци су често неприметни другима. Људи било ког узраста могу имати БДД, али је најчешц́и код тинејџера и младих одраслих особа. Погађа и мушкарце и жене, пише Дејли Мејл.

Певач је раније говорио да пати од анксиозности и депресије од када је добио место у бенду са 16 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas